Vedel si, že tvoja mama nakrúca sex-filmy, opýtal sa sudca syna Sharon Stoneovej. Potom o neho prišla...

Obeť systému, ale aj mužského šovinizmu a pokrytectva - tak by sa dal opísať prípad známej herečky Sharon Stoneovej, ktorá sa podelila nedávno o mimoriadne trpkú skúsenosť z minulosti.

10.03.2023 09:00
Sharon Stone Foto:
Herečka Sharon Stone prišla na podujatie Clive Davis Annual Pre-Grammy Party v kreácii Act No.1.
debata

Americká herečka v podcaste Table for Two prezradila, že stratila možnosť starostlivosti o svojho adoptívneho syna Roana kvôli úlohe v erotickom trilleri Základný inštinkt – snímke, ktorá jej kedysi zabezpečila svetovú slávu. Stalo sa tak pritom až v roku 2004, teda bezmála 12 rokov po nakrútení slávneho erotického trilleru od Paula Verhoevena.

2021 Pride of Britain Awards Čítajte viac Dokonalé telo? Sharon Stone si užíva (hore bez) svoju neperfektnosť a nemôže pôsobiť šťastnejšie

Práve v tomto roku sa totiž Sharon Stone rozvádzala so svojím manželom Philom Bronsteinom, s ktorým sa zosobášili v roku 1998. Manželia nemohli mať vlastné deti a tak si osvojili práve Roana. Súd ho však prisúdil otcovi, pričom Sharon Stone dostala právo návštev.

zväčšiť Americká herečka Sharon Stone na archívnom... Foto: Frederic Kern / Zuma Press / Profimedia
Americká herečka Sharon Stone prišla na akciu do Berlína v sprievode syna Roana Josepha Bronsteina. Americká herečka Sharon Stone na archívnom zábere v sprievode syna Roana Josepha Bronsteina.

„Prišla som o starostlivosť o moje dieťa,“ uviedla v podcaste 64-ročná herečka. Prezradila tiež, že sudca, ktorý v prípade rozhodoval, sa správal veľmi necitlivo a dokonca konfrontoval jej syna. „Môjho dieťaťa – môjho malého chlapca sa spýtal: ‚Vieš, že tvoja matka točí sexuálne filmy?',“ opísala spomienky Sharon Stone, ktorá zároveň uviedla, že to bolo jasné zneužitie systémom. „Bola som považovaná za zlého rodiča, lebo som natočila ten film,“ komentovala hviezda.

Ashley Graham Čítajte viac Najsexi modelka s krivkami je už roky šťastne vydatá: Spala som s polovicou mesta, s ním som čakala do svadby

O rok po rozvode si herečka osvojila druhého syna Lairda a na ďalší rok pribudol do jej rodiny syn Quinn. Ani vzťahy s najstarším sa však zjavne nepokazili, keďže v roku 2018 (v čase, keď už bol Roan dospelý, sa vrátil späť k známej adoptívnej matke). Spoločne sa objavili aj na viacerých spoločenských podujatiach. Dnes už vraj 22-ročný Roan žije vo vlastnom byte.

Laureátka ceny Billboard Women in Music Awards...
Aj televízna osobnosť Heidi Klum dorazila na...
+10Speváčka Madison Beer na vyhlásení cien...

Herečka Sharon Stone viackrát v minulosti hovorila o tom, akým prekážkam čelila počas svojej kariéry a o obrovskej miere nenávisti a pohŕdania najmä zo strany mužov (aj vo filmovom priemysle). Dôvodom podľa nej bolo, že sa vždy profilovala ako silná a nezávislá žena, čo sa mnohým jej kolegom či šéfom filmových štúdií nepáčilo.

Video

VIDEO: Pozrite si exkluzívny rozhovor s Máriou Čírovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #súd #rozvod #Sharon Stone #strata #Základný inštinkt

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...