Svadobná róba za 800 000 eur jej šťastné manželstvo nepriniesla! Victoria Swarovski sa rozvádza, po boku má už nového milionára

V roku 2017 si dedička impéria šperkov Swarovski vystrojila pompéznu svadbu v Terste.

10.03.2023 13:00
Victoria Swarovski Foto:
Victoria Swarovski a jej manžel Werner Muerz vychádzajú z kostola v Terste.
debata (1)

29-ročná moderátorka povedala vtedy „áno“ Wernerovi Mürzovi (46). Manželstvu je však koniec a bohatá kráska má zaňho už aj náhradu.

Ako informujú nemecké a rakúske médiá, napríklad magazín Bunte, Victoria má po boku boháča Marka Mateschitza (30), ktorý je dedičom impéria Red Bull. Je jediným synom zakladateľa tejto značky.

Victoria Swarovski Čítajte viac Dedička impéria Swarovski v nemeckom Let's Dance: Najskôr vlna kritiky a potom...

Dvojica sa podľa magazínu spoznala v januári počas pretekov v Kitzbüheli, kam bola Victoria Swarovski pozvaná ako VIP hosť práve značkou Red Bull na preteky „Charity Race“, ktoré mal pod palcom Mark Mateschitz.

Krásna Victoria, ktorá je v Nemecku známa ako moderátorka šou Let's Dance, pritom v roku 2017 počas svojej svadby ohúrila svet výberom svadobnej róby – obliekla si šaty, ktorých cena vyráža dych – 800 000 eur.

Svadobné šaty boli celé posiate jemnými kryštálikmi Swarovski. Na bielych šatách sa ich nachádzalo presne 500 000. Šaty mali úctyhodnú hmotnosť – vážili 46 kilogramov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria Swarovski

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...