Šokujúce rozhodnutie najmocnejšej ženy módy: Na akciu roka vraj nechce pozvať...

Patria medzi najslávnejšie osobnosti planéty, ale keď príde na meranie síl s "najmocnejšou" ženou módy, asi ťahajú za kratší koniec. Tvrdí to aspoň americký bulvár, ktorý priniesol zaujímavú správu o členkách klanu Kardashianovcov.

11.03.2023 11:00
Anna Wintour Foto: ,
Šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour prichádza na módnu šou Chanel v Paríži.
debata

Vo štvrtok predpoludním sa na viacerých portáloch objavila správa o tom, že na tohtoročnom podujatí MET Gala v New Yorku – jednom z najsledovanejších podujatí roka, ktoré spoluorganizuje magazín Vogue, sa neobjaví ani jedna z členiek slávnej rodiny. Dôvodom má byť rozhodnutie šéfredaktorky magazínu Anny Wintourovej, ktorá sa vraj rozhodla, že tento rok nechce mať na červenom koberci ani jednu z členiek slávneho rodinného klanu.

koláž Čítajte viac Módne orgie roka! Kardashian v ikonických šatách po Marilyn Monroe za 5 miliónov. Bez chudnutia ich neobliekla

Aj vzhľadom na fakt, že minulý rok sa na podujatie dostalo kompletné kvinteto sestier Khloe, Kourtney a Kim Kardashianových aj Kylie a Kendall Jennerové spoločne s mamou Kris Jennerovou, podobné tvrdenia sa javia ako číry výmysel. Americký časopis však bližšie nešpecifikoval, či podobné informácie môžu byť pravdou.

zväčšiť Kim Kardashian  na podujatí MET Gala v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Kim Kardashian na podujatí MET Gala v legendárnych šatách po Marilyn Monroe.

Dôvodom má byť vraj fakt, že mocná šéfka módnej biblie chce akciu zexkluzívniť. Či sa takéto „kačice“ potvrdia, sa ukáže začiatkom mája, keď sa pravidelne podujatie koná v Metropolitnom múzeu v New Yorku.

Isté však je, že v zozname známych osobností módneho sveta sa nachádzajú aj takéto, ktoré majú „zákaz“ a pozvánky na MET Gala sa určite nedočkajú. Jednou z nich je módny kritik a komentátor Tim Gunn, ktorý si v minulosti dovolil skritizovať Annu Wintourovú. Druhým je bývalý americký prezident Donald Trump, ktorého by vraj Wintou už nikdy v budúcnosti na toto podujatie nepozvala. Sú však aj osobnosti, ktoré podujatie odmietajú znovu navštíviť, aj keby pozvánku dostali.

Topmodelka Jasmine Tookes vyzerala očarujúco.
Amy Schumer  na MET Gala.
+59Americká topmodelka Taylor Hill na podujatí MET...

Tvrdú kritiku na módne gala roka mala v minulosti napríklad komička Amy Schumer, ktorá údajne odpovedala speváčke Beyoncé na otázku, či „je to jej prvé MET Gala“, že je to jej „posledné“. Uviedla tiež, že ju móda nezaujíma a že všetci ľudia sa na akciu obliekli „ako banda totálnych debilov“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #Kendall Jenner #Anna Wintour #MET Gala

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...