Vedľa škatule od topánok, na exotickom ostrove... tušili ste, kde všade víťazi Oscarov umiestnili svoje sošky?

Máme pred sebou jeden z najslávnejších filmových večerov. V noci z nedele na pondelok sa znovu rozhodne o držiteľoch Oscarov.

11.03.2023 14:00
Rok 2003: Herečka Catherine Zeta-Jones Foto:
Herečka Alicia Vikander pred prehliadkou Louis Vuitton Jeseň/Zima 2023-2024. S kabelkou Key Bell XL od Louis Vuitton.
debata

Ostrosledované sú najmä herecké kategórie, v ktorých víťazstvo znamená obrovskú publicitu, zvýšený záujem médií, ale aj filmových štúdií a ďalšie projekty. A zisk sošky tiež často znamená tradičnú otázku novinárov: Kam ste si uložili, alebo kam si odložíte „vášho“ Oscara.

Rok 2003: Herečka Catherine Zeta-Jones so...
Herečka Cate Blanchett na zábere z roku 2005...
+11Herečka Geena Davis na zábere z roku 1989, keď...

Portál JustJared.com nedávno urobil prehľad hviezd, ktoré sa priznali k tomu, že cennú filmovú trofej umiestnili na poriadne bizarné či prekvapivé miesta. Kto medzi ne patrí?

Anna Paquin

Svojho Oscara získala ako detská herečka za výkon vo filme Piano. Dnes ho vraj má uloženého vzadu v šuflíku vedľa krabíc od topánok. „Ak by som ho mala vystaveného, všetci majú pocit, že sa k tomu musia vyjadriť a to ma unavuje,“ vysvetlila svoje rozhodnutie herečka.

Jennifer Coolidge Čítajte viac Tak, Oscara získava... A publikum vybuchlo od smiechu! Tu je hviezdny okamih slávnej Stiflerovej mamy na Zlatých glóbusoch

Catherine Zeta-Jones

Sošku dostala za výkon v muzikáli Chicago a jej trofej viackrát zmenila miesto. Napokon vraj skončila vo vile na Bermudách, ktorú vlastní s manželom Michaelom Douglasom. „Uvedomila som si, že na ostrovoch asi nežije veľa Oscarov, tak som ho vzala tam,“ komentovala waleská rodáčka s humorom.

Alicia Vikander

Švédskej herečke prisúdila akadémia sošku za výkon vo filme Dánske dievča. Vikander si však svoj triumf a pohľad naň veľmi neužíva. Po tom, čo sa presťahovala do Los Angeles, vraj nechala Oscara u svojej kamarátky v rodnom Švédsku. Jej dcéra jej vraj občas pošle fotku s komentárom, ako dobre sa o jej „ocenenie“ starajú.

Viete, že jedna hviezda má svojho Oscara aj na toalete? Ktorá? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Anna Paquin #Nicole Kidman #Catherine Zeta-Jones #Oscar #soška

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...