Na seriál o sebe nemá dobrého slova: Pamela Anderson na rovnakej akcii ako kráska, ktorá ju hrala - ako to dopadlo?

Projekt jej vraj spôsobil opakovanú traumu a nechápala, prečo niekto chce parazitovať na jej vlastnej bolesti. Herečka Pamela Anderson nebola nadšená, keď pred časom prišiel na televízne obrazovky seriál o jej živote, špeciálne o období, keď jej a ex-manželovi Tommymu Lee ukradli ich vlastnú nahrávku sexuálnych hier a speňažili ju.

12.03.2023 08:00
debata
Herečka Pamela Anderson na prehliadke Versace... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Pamela Anderson Herečka Pamela Anderson na prehliadke Versace Jeseň/Zima 2023-24 v Kalifornii.

Kanadská herečka viackrát vyjadrila svoje znechutenie nad tým, že televízia HULU nakrútila projekt Pam & Tommy. V nedávnom dokumentárnom portréte na televízii Netflix priznala, že preto prežila opätovnú traumu a vrátili sa jej nepríjemné spomienky z čias, keď sa pre práva na vydanie sex-nahrávky súdila. „Bolelo to poriadne už prvýkrát. Je to ako jedna z tých vecí, pri ktorých neveriacky sedíte a hovoríte si: Naozaj? Nemôžete veriť, že ľudia chcú stále ťažiť a profitovať z takých vecí,“ uviedla v jednom z rozhovorov 55-ročná Anderson.

Demi Moore Čítajte viac Demi Moore skrátka nestarne, zaľúbená Cher sa smeje šťastím a táto sexy Britka... na šou Versace nemal kratšie šaty nik

V seriáli ju stvárnila Britka Lily James, ktorá dokonca za výkon získala nomináciu na cenu EMMY. Niekdajšia hviezda seriálu Panstvo Downton mala vraj Andersonovej poslať osobný, rukou písaný list. Chcela ju kontaktovať a poradiť sa s ňou ešte pred nakrúcaním. Pamela ho vraj nikdy neotvorila. Zároveň však v minulosti pre The Guardian uviedla. „Nie je to jej vina, je to práca. Ale ktokoľvek to už vytvoril – človek má pocit, akoby mu niečo ukradli,“ uviedla vtedy.

Herečka Rumer Willis a jej mama Demi Moore na...
Spevák Lil Nas X pútal všeobecnú pozornosť.
+27Herečka Pamela Anderson na prehliadke Versace...

Pred pár dňami nastala zaujímavá situácia, keď sa vôbec prvýkrát od tejto kauzy obe dámy stretli na rovnakej akcii. Išlo o prehliadku značky Versace, ktorá sa konala v Hollywoode a ktorú zaplnili svojou prítomnosťou mnohé slávne osobnosti. Prišla Anderson, ktorá si obliekla šaty a pláštik z peria a doplnila ich výraznými slnečnými okuliarmi.

zväčšiť Britská herečka Lily James na prehliadke... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Lily James Britská herečka Lily James na prehliadke Versace Jeseň/Zima 2023-24, ktorá sa konala v Pacific Design Center v Hollywoode.

Lily James chýbať nemohla – už aj z toho titulu, že je reklamnou tvárou talianskeho ateliéru a značka ju pravidelne oblieka na mnohé spoločenské podujatia. Dámy sa míňali pri pózovaní pred fotostenou. Ako však tvrdia americké médiá, zoči voči sa nestretli. Organizátori sa postarali o to, aby dvojica sedela ďaleko od seba a aby „nenastala nepríjemná situácia“, tvrdia zdroje zo zákulisia.

pamela1999 Čítajte viac Seriál o mne a ukradnutom videu? Bolo to akoby ma prešli autom, opísala Pamela Anderson

S vysokou pravdepodobnosťou by však ku žiadnej nedošlo. Pamela Anderson v nedávnom dokumente pod názvom Pamela, príbeh lásky ukázala viacero vecí – že sa vie nad mnoho vecí povzniesť, vstať ako fénix z popola a že to je fakt sympatická dáma. Na prehliadke Versace sa objavili mnohé známe tváre, nájdete ich v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Versace #Pamela Anderson #stretnutie #Lily James

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...