Byť sexi ju baví: Zamilovaná Miley Cyrus vzala svojho partnera na najsexi šou roka, o pár hodín neskôr... ukázala toto

Žiari spokojnosťou a láskou. Speváčka Miley Cyrus sa v spoločnosti už ukazuje so svojím novým partnerom Maxxom Morandom.

13.03.2023 00:00
debata
Speváčka Miley Cyrus a jej partner Maxx Morando... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Miley Cyrus a jej partner Maxx Morando Speváčka Miley Cyrus a jej partner Maxx Morando na prehliadke Versace Jeseň/Zima 2023-24 v západnom Hollywoode.

Dvojica nechýbala ani na minulotýždňovej prehliadke talianskej módnej značky Versace, ktorá sa konala v Los Angeles a na ktorú dorazila niekdajšia detská hviezda v sexi šatách z dielne Atelier Versace. Cyrusovej panoval na tvári po celý čas úsmev, stretla sa s kolegami ako Elton John či Lil Nas X, no väčšinu času trávila práve v spoločnosti svojho partnera Moranda.

Demi Moore Čítajte viac Demi Moore skrátka nestarne, zaľúbená Cher sa smeje šťastím a táto sexy Britka... na šou Versace nemal kratšie šaty nik

Tridsaťročná hviezda len pár hodín po prehliadke pritom urobila krok, ktorý je v poslednom čase taký populárny medzi hudobnými hviezdami. Zverejnila svoj nový album pod názvom Endless Summer Vacation, ktorý obsahuje aj hitový singel Flowers. Ďalšiu novinku, skladbu River, podporila novým videoklipom.

zväčšiť Speváčka Miley Cyrus na obale albumu Endless... Foto: SITA/AP
Miley Cyrus na obale albumu Endless Summer Vacation Speváčka Miley Cyrus na obale albumu Endless Summer Vacation, ktorý vydala 10. marca.

Fanúšikovia Cyrusovej sa domnievajú, že obe piesne sa vyrovnávajú s minulosťou a s jej neúspešným manželstvom s hercom Liamom Hemsworthom. Nová pieseň River je však v prvom rade pieseň tanečná a nabitá rytmom, ktorý zvádza k pohybu na tanečnom parkete. Aj samotná autorka a interpretka sa v klipe prezentuje tancujúc pred kamerou, pričom sa v jej blízkosti objavujú sexi tanečníci hore bez.

Miley Cyrus Čítajte viac Miley, toto je famózna forma! Speváčku Cyrusovú prirovnali aj k legendárnej Cher či Turnerovej

Miley sa nezdržala ani pri tvorbe titulnej fotografie k novému albumu. Ide o jeden z jej mimoriadne sexy záberov, pričom hviezda na ňom oblečená v plavkách a lodičkách na ihličkových podpätkoch visí na hrazde a predvádza svoje štíhle a vyformované krivky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Miley Cyrus #album #Maxx Morando

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...