Na Let's Dance prišla v šatách, ku ktorým sa chcel vyjadriť každý a čo ples v Prahe? Garderóba Dary Rolins prekvapila

Po premiérovom galavečere Let's Dance, na ktorý vyrazila aj slovenská speváčka Dara Rolins, sa sociálne siete zaplavili komentármi k jej šatám.

13.03.2023 00:00
Dara Rolins Foto:
Speváčka Dara Rolins si tiež nenechala ujsť premiéru 8. série Let´s Dance.
debata

Rodáčka z Bratislavy sa predviedla v trblietavej fialovej kreácii od Moniky Mandačovej, ktorá bola poriadne sexy. Rolinsovej odhaľovala celý chrbát a nielen to. Pri pózovaní fotografom sa rodáčka z Bratislavy postavila tak, aby bolo vidieť jej vyformovaný chrbát, ale pod lemom šiat vykukovali aj jej prednosti.

ZAK  Lucia Hlaváčková Čítajte viac Tehotná Cibulková, Fašiangova láska v ilúzii nahých šiat či trblietavá Dara. Ale kráľovnou je diva v červenom Hlaváčková!

Dara bola so vzhľadom očividne spokojná, lebo ku svojej účasti na markízackej televíznej šou nakrútila aj krátke video a zdieľala ho na vlastnom profile na sociálnej sieti Instagram, kde ju už sleduje vyše 700-tisíc ľudí. Asi neprekvapí, že sa dočkala mnohých komentárov. Obdivných, ale aj kritických, ktoré tvrdili, že „tieto šaty už fakt nie“. Čerstvá päťdesiatnička, ktorá má špičkovú fyzickú formu, si však z podobných odkazov asi ťažkú hlavu nerobí.

zväčšiť Speváčka Dara Rolins na reprezentačnom plese... Foto: Profimedia
Dara Rolins Speváčka Dara Rolins na reprezentačnom plese Českého rozhlasu v pražskom Obecnom dome.

Počas uplynulého víkendu už čakali Daru povinnosti v Prahe, kde dlhé roky žije. Bola jednou z účinkujúcich na reprezentančnom plese Českého rozhlasu. Aj tentoraz pravdepodobne mohla upútať jej garderóba, nie však mierou odhalenia, ale skôr štýlom v kontexte podujatia.

Dara Rolins Čítajte viac Nadšená Dara Rolins oznámila fanúšikom: Mal byť jediný, najväčší, ale... bude koncert číslo 2!

Kým iné dámy vyrazili na akciu vo večerných šatách a páni v oblekoch, slovenská hudobná diva si vzala na seba čierne nohavice, trblietavý top a tenisky. V zákulisí ju potom mohli objektívy zachytiť v džínsoch a teplákovej mikine. A to sa, samozrejme, tiež nezaobišlo bez komentárov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Dara Rolins však už viackrát v minulosti poukázala na to, že nemá chuť ísť podľa pravidiel a najmä vo svojej hudbe a v obliekaní sa snaží byť verná sama sebe a čo najautentickejšia. Pokojne sa teda môže stať, že na televízne vystúpenie príde vo večernej róbe a na plesový event zase v relatívne ležérnom popovom outfite.

Moderátorka a herečka Martina Zábranská a jej...
Aj modelka a bývalá účastníčka Let´s Dance...
+32Herec a moderátor Krištof Králik s manželkou.

„Nerobím nič nasilu. Aj to bude myslím súčasť návodu, ako žiť ľahko,“ napísala, hoci v trochu inom kontexte, cez víkend na svojom Instagrame. Nuž, a to je asi aj odpoveď pre všetkých kritikov, ktorí presne vedia, ako by sa hviezda mala správať…

Video

VIDEO: Rozhovor so speváčkou Darou Rolins, ktorý vznikol pred jej blížiacou sa oslavou okrúhleho jubilea.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #kritika #Instagram #sociálne siete #ples #Dara Rolins

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...