Najhoršie oscarové interview? Bavil si sa? Takmer... odvetil Hugh Grant slávnej kráske, prevrátil očami a zmizol

Britský herec Hugh Grant nemá povesť práve najmilšieho respondenta, keď príde na novinárske otázky. A zdá sa, že výnimku neurobí ani v momente, keď sa ho pýta celebritná kráska.

13.03.2023 09:46
95th Academy Awards - Arrivals Foto: ,
Herec Hugh Grant a jeho partnerka Anna Elisabet Eberstein.
debata (3)

Na oscarovom ceremoniáli v nedeľu večer sa pred kamery postavila americká topmodelka Ashley Graham, ktorá bola korešpondentkou z červeného koberca a urobila niekoľko rozhovor s hviezdami. Jednou z nich bol aj britský herec Hugh Grant, no zdá sa, že toho otázky slávnej bacuľky veľmi nenadchli.

Salma Hayek Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatná Berry, trblietavá sexy Salma aj nežná kráľovná Oscarov Yeoh - tu je 100 záberov oscarovej módy

„Aké to bolo zahrať si vo filme Glass Onion,“ opýtala sa Graham herca, ktorý si v populárnom filme z produkcie Netflixu zahral životného partnera v podaní hlavného hrdinu Daniela Craiga. V snímke má len cameo a taká bola aj jeho odpoveď. „Sotva som v tom filme, som tam asi tri sekundy,“ odvetil herec Grahamovej. Tá sa nedala odradiť a pokračovala.

„Napriek tomu to musela byť zábava. Bavili ste sa,“ pýtala sa ďalej americká modelka, na čo jej Hugh Grant odvetil sucho: „Takmer.“ Sociálne siete tiež ovládlo video, na ktorom herec odpovedá neskúsenej reportérke na otázku, čo má oblečené. „Môj oblek.“

zväčšiť Modelka Ashley Graham bola Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Ashley Graham Modelka Ashley Graham bola

Britský Daily Mail označil rozhovor za mimoriadne „trápny“ a dokonca napísal, že išlo o jeden z najnepríjem­nejších momentov na pozeranie od minuloročnej oscarovej facky, ktorú herec Will Smith vylepil moderátorovi a komikovi Chrisovi Rockovi. Ako sa cítila samotná Ashley Graham, nie je jasné. Viac si pozrite v krátkom videu a nezabudnite si tiež pozrieť galériu z červeného koberca.

Kým herca Granta sprevádzala partnerka Anna Eberstein, modelka Ashley Graham prišla pracovne a bez manžela Justina Ervina. Obliekla ju značka Alberta Ferretti.

Herečka Michelle Williams (v kreácii Chanel...
Herečka Michelle Yeoh prišla v kreácii...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #červený koberec #Hugh Grant #Oscar #Ashley Graham #trápne

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...