Robo Opatovský má už svoju Lásku, pozrite si ju

"Už aj ja mám svoju Lásku. Tak ako ju má aj Marcel Palonder, Elán a ďalší poprední slovenskí umelci,“ vyznal sa celoživotný romantik Robo Opatovský.

14.03.2023 00:00
Robo Opatovský Foto:
Robo Opatovský zverejnil videoklip k svojej novej skladbe Láska.
debata

Skladbu odpremiéroval symbolicky na Deň žien počas svojho koncertu v Trnave. „Pesnička má už niekoľko rokov. Čakal som na ten správny text. Nechcel som, aby to bola presladená balada,“ prezradil. Slová vyšli z pera textára Michala Mifkoviča, ktorý prezradil: "Robo mi poslal demo v čase, kedy som mal takpovediac tichú domácnosť. Text zo mňa vyšiel veľmi rýchlo a akonáhle som ju zahral mojej žene, tak sa rozcítila a tichá domácnosť bola zažehnaná.“

„S režisérom Kubom Točičom sme sa rozprávali o tom, že by sme chceli trochu abstraktnejší videoklip. Obaja sme to cítili tak, že by tam malo byť niečo alebo niekto, kto bude symbolizovať najkrajšiu emóciu – lásku a zhodli sme sa, že najlepšie je, keď ju prezentuje žena krásnym tancom,“ objasnil Robo Opatovský. Oslovili teda Mariannu Navarovú. "Táto talentovaná tanečníčka z Nitry stvárnila lásku úplne bravúrne, nádherne. Jej tanec sme ešte spomalili, čím sme zvýraznili jej ladnosť,“ dodal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robo Opatovský

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...