Tie vyrástli! Hayekovej dcéra už oslňuje na červenom koberci a kto je tento mladý fešák? Aha, zdedil šarm po tatkovi

Namiesto partnerov prišli s deťmi. Na nedávnom oscarovom ceremoniáli zaujala hneď dvojica známych hercov, ktorých sprevádzali ratolesti.

15.03.2023 00:00
Salma Hayek Foto: ,
Herečka Salma Hayek prišla na slávnostný večer v sprievode dcéry Valentiny Palomy Pinault.
debata

Prvou z nich bola mexická herečka Salma Hayek, ktorej tentoraz na vyhlásení cien Americkej filmovej akadémie nerobil spoločnosť manžel Francois Henri Pinault, ale dcéra Valentina Paloma. Práve táto 15-ročná mladá dáma je jediným potomkom Pinaulta a hereckej divy a zdá sa, že už v stredoškolskom veku veľmi dobre vie, ako zaujať médiá a fotografov. Nehovoriac o tom, že s pózovaním naozaj nemá problém.

Karin Haydu Čítajte viac Haydu ukázala mladého partnera a nielen jeho... pozrite sa, takto vyrástla jej dcéra Vanessa!

Slávnu mamu, ktorú do oranžovej metalickej kreácie obliekla značka Gucci, doplnila Valentina v červených večerných šatách z rovnakej dielne. Prekvapením bol najmä účes, Valentina zjavne túži po plavých vlasoch a svoje kadere si nechala odfarbiť na hollywoodsky blond odtieň. Ten ešte zvýraznili vlny a úprava, hoci len 15-ročná, no na červenom koberci vyzerala táto mladá dáma omnoho staršie.

zväčšiť Herec Colin Farrell prišiel na slávnostný večer... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Colin Farrell Herec Colin Farrell prišiel na slávnostný večer aj so svojím synom Henrym Tadeuszom Farrellom.

Dcéra Salmy Hayekovej však nebola jediným potomkom slávneho rodiča, ktorý dostal v nedeľu možnosť zúčastniť sa na ostrosledovanom galavečere. V tomto prípade dokonca išlo o herca, ktorý bol nominovaný v hlavnej kategórii – írskeho rodáčka Colina Farrella.

Herečka Michelle Williams (v kreácii Chanel...
Herečka Michelle Yeoh prišla v kreácii...

Hrdina filmu Víly z Inisherinu vzal so sebou na večer Americkej filmovej akadémie svojho syna Henryho Tadeusza. Trinásťročný chlapec, ktorého matkou je Farrellova expartnerka a herecká kolegyňa Alicja Bachleda-Curuś, pôsobil o poznanie hanblivejšie než Valentina Pinault. Jedno však bolo jasné, bude fešák po známom otcovi, ktorý sa dlhé roky radí k hollywoodskym idolom.

zväčšiť Zľava: Leland Francis Fraser a Holden Fletcher... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Leland Francis Fraser a Holden Fletcher Fraser Zľava: Leland Francis Fraser a Holden Fletcher Fraser objímajú svojho otca Brendana Frasera po zisku Oscara za výkon vo filme Veľryba. Vpravo stojí hercova partnerka Jeanne Moore.

Otec so synom sa zladili do čiernych smokingov a spoločne si zapózovali fotografom. Podľa zdrojov z okolia sa rozhodol írsky herec vziať svojho mladšieho syna (ešte má staršieho, už 19-ročného Jamesa), lebo mu tak chcel splniť prianie a nechať ho zažiť výnimočnú atmosféru večera.

zväčšiť Herečka Salma Hayek a jej dcéra Valentina... Foto: SITA/AP, Ashley Landis
Salma Hayek a jej dcéra Valentina Paloma Pinault Herečka Salma Hayek a jej dcéra Valentina Paloma Pinault na vyhlásení 95. ročníka Oscarov.

Napriek rodinnej podpore sa však napokon z ceny netešil, sošku získal Brendam Fraser za výkon vo filme Veľryba. Mimochodom, aj toho na akcii sprevádzali jeho obaja synovia a partnerka Jeanne Moore a po slávnostnom gala sa na neho s nadšením a dojatím vrhli, aby mu pogratulovali.

Louis Vuitton's 200 Trunks, 200 Visionaries: The Exhibition Čítajte viac Deti slávnych rodičov poriadne vyrástli: Spoznáte tieto hollywoodske ratolesti? Zlákal ich Louis Vuitton
Modelka a aktivistka Adwoa Aboah v kreácii...
Herečka Sharon Stone na párty magazínu Vanity...
+52Nicky Hilton Rothschild na párty Vanity Fair...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Hollywood #dcéra #syn #Salma Hayek #Colin Farrell #Brendan Fraser

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...