Neha a láska z nich priam srší! Zendayu po mesiacoch zachytili s Tomom Hollandom, dvojica zo Spider-Mana je v tom až po uši

Vidieť ich spolu je takmer ako zočiť snežného muža - verejným miestam sa vyhýbajú a svoj vzťah si chránia. O to exkluzívnejšie pôsobia nové zábery z Londýna, ktoré sú dôkazom, že medzi populárnym párikom je to stále veľmi silné.

17.03.2023 00:00
Tom Holland a jeho partnerka - herečka Zendaya Foto:
Herec Tom Holland a jeho partnerka - herečka Zendaya spoločne nakupovali v jednom z londýnskych supermarketov. Fotografi ich zachytili držiac sa za ruky.
debata

Herečka a speváčka Zendaya a herec Tom Holland sa pred pár dňami objavili v jednom z londýnskych supermarketov, pričom si strihli nákup ako celkom bežný zaľúbený pár. O tom, že medzi americkou hviezdou seriálu Eufória a britským predstaviteľom Spidermana stále panuje silný ľúbostný cit, svedčia zábery – ich tváre, úsmevy, ale aj prepletené ruky. Dvojica sa vychádzajúc z obchodu držala za ruky, Zendaya sa usmievala a Tom pôsobil naozaj šťastne.

29th Annual SAG Awards - Arrivals Čítajte viac Momentálne nemá konkurenciu! Jej štýl berie dych a... krásna Zendaya zatieni v šatách aj českú supermodelku

O deň neskôr potom 26-ročnú herečku a jej o rok mladšieho partnera zvečnili fotografi už aj na prechádzke s Hollandovymi rodičmi. Celé kvarteto sa vybralo venčiť psov a pôsobili ako zohraná partia. Zendaya sa najprv zhovárala s otcom svojho priateľa a potom sa pridala opäť k Tomovi Hollandovi.

zväčšiť Herec Tom Holland a jeho partnerka - herečka... Foto: Profimedia
Tom Holland a jeho partnerka - herečka Zendaya Herec Tom Holland a jeho partnerka - herečka Zendaya spoločne nakupovali v jednom z londýnskych supermarketov.

Príťažlivú herečku pritom v spoločnosti Hollanda nevideli reportéri už niekoľko mesiacov, čo vyvolávalo otázniky, ako to je s ich vzťahom. Dvojica sa zoznámila ešte v roku 2016 pri nakrúcaní filmu Spider-Man a odvtedy spolu randili, aj s menšími prestávkami na pauzu.

zväčšiť Herečka Zendaya na prehliadke Louis Vuitton... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Zendaya Herečka Zendaya na prehliadke Louis Vuitton Jeseň/Zima 2023-2024.

Herečka a speváčka Zendaya má za sebou intenzívnu sezónu na červených kobercoch. Objavila sa na vyhlásení cien SAG Awards či NAACP Image Awards, pred pár dňami bola tiež jedným z hostí na prehliadke Louis Vuitton v Paríži. Viac si pozrite v galériách.

Herečka Li Jun Li v kreácii Fendi Haute Couture.
Herečka Janelle James v kreácii Rodarte.
+79Herečka Olivia Hamilton.
Herečka Alicia Vikander pred prehliadkou Louis...
Modelka Iris Law pred prehliadkou Givenchy...
+47Talianska influencerka Chiara Ferragni pred...
Herečka a speváčka Zendaya v kreácii Prada.
Herec Karon Riley oblečený v značke Thom Browne.
+17Herec Marcus Scribner.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #paparazzi #Zendaya #Tom Holland

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...