Slávny dídžej prehovoril o sexe s mužmi: Jeho slová rozvášnili sociálne siete

Patrí medzi najznámejších dídžejov planéty, ale Američan Diplo je tiež mužom, ktorý sa nebojí provokácií a kontroverzií. Oboje sa mu podarilo len nedávno pri rozhovore s inou slávnou provokatérkou.

17.03.2023 00:00
Diplo Foto: ,
Dídžej Diplo na prehliadke Versace Jeseň/Zima 2023-24.
debata

Modelka a spisovateľka Emily Ratajkowski si 44-ročného Dipla pozvala do svojej podcastovej šou High Low with EmRata, kde diskutovali na rozličné témy. Popri vážnejších, spoločenských či dokonca politických, však prišla reč aj na sexualitu, pričom Diplo sa rozhodol hovoriť o tej vlastnej.

„Nechcem sa definovať, že som gej, ale asi najlepšia odpoveď, akú mám, je že nie som, negej,“ vyhlásil Diplo. V rozhovore tiež priznal, že si vie predstaviť pár mužov, s ktorými by randil, ale vo všeobecnosti ho muži až tak nevzrušujú.

Eric Andre a modelka Emily Ratajkowski Čítajte viac Nahú ju už videl celý svet, ale tentoraz.... zaľúbená Ratajkowski vyzliekla aj milenca! Toto je záber, ktorý miluje internet

Sám tiež vysvetlil, že v minulosti už zažil párkrát orálny sex s mužom. „Jasné, už som to v minulosti určite zažil,“ komentoval Diplo, na čo sa ho moderátorka s úsmevom opýtala, či si tým je istý, že sa to stalo. „Som si istý,“ zasmial sa dídžej, ktorý spolupracoval s Madonnou, Taylor Swift či mnohými ďalšími hviezdami.

„Ale myslím si, že pokiaľ nemáte očný kontakt, nie je to vlastne také gej,“ pokračoval Diplo, na čo mu Ratajkowski odvetila: „Toto je presne vec, ktorú by povedal hetero chlap!“ Dvojica sa potom so smiechom zastavila pri fakte, že posledná vec, o ktorej hovoril, bol Bill Clinton. „Lebo toto je seriózny podcast, jasné,“ doplnila ešte Ratajkowski.

zväčšiť Dídžej Diplo a Vinetria na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Diplo a Vinetria Dídžej Diplo a Vinetria na vyhlásení cien Grammy Awards v Los Angeles.

Krátke video, ktoré má nielen zvukovú, ale aj obrazovú podobu, však okamžite vyvolala záujem amerických médií, ale najmä užívateľov sociálnych sietí. Niektorí na slová dídžeja Dipla reagovali pobúrene a rozčúlene, ale mnohí ho tiež oceňovali za jeho úprimnosť.

Cedric Gervais a jeho snúbenica - modelka Bonnie Mueller Čítajte viac Kraľujú diskotékam aj pláži! Slávni dídžeji v Miami predviedli svaly aj sexi partnerky

Diplo sa naposledy na cenách Grammy objavil v spoločnosti modelky Vinetrie, s ktorou krátko pred ním randil raper Kanye West. V spoločnosti tejto krásky ho zachytili objektívy aj pred pár dňami na dovolenke v Mexiku, kam na pár dní odletel s celou skupinou kamarátov. Modelka a celkom šikovná moderátorka Emily Ratajkowski sa pár dní pred zverejnením ukážky z podcastu zabávala na párty Vanity Fair po Oscaroch. Viac v galérii.

Modelka a aktivistka Adwoa Aboah v kreácii...
Herečka Sharon Stone na párty magazínu Vanity...
+52Nicky Hilton Rothschild na párty Vanity Fair...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #sexualita #diskusia #Emily Ratajkowski #Diplo

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...