Bruce Willis oslávil 68 rokov, ale... Narodeniny sa začali plačom

Vo februári rodina Brucea Willisa oznámila, že slávnemu hercovi diagnostikovali demenciu.

20.03.2023 13:30
Bruce Willis Foto: ,
Herec Bruce Willis na archívnom zábere z roku 2019.
debata

Správa prišla len rok potom, ako mu lekári diagnostikovali afáziu – poruchu reči. "Frontotemporálna demencia je krutá choroba, o ktorej mnoho z nás počulo a môže postihnúť každého. Neexistuje na ňu dnes žiadny liek. To je realita, ktorá sa v nasledujúcich rokoch , ako dúfame, zmení,“ stálo vo vyhlásení rodiny.

19. marca Willis oslávil 68 rokov, pri tejto príležitosti zverejnila na Instagrame jeho manželka, modelka Emma Heming-Willis, video aj insta story. „Ráno som začala plakať, ako môžete vidieť z mojich opuchnutých očí,“ hovorí Heming vo videu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

44-ročná niekdajšia modelka oznámila fanúšikom, že si myslí, aké je dôležité „vidieť veci zo všetkých strán“, keď je jednému členovi rodiny diagnostikovaná demencia. Potom to vysvetlila: „Dostávam správy, kde mi ľudia hovoria: ‚Ach, si taká silná. Neviem, ako to robíš.‘ Nemám na výber. Priala by som si, aby som mala, ale musím zároveň vychovávať dve deti.“ Emma Heming a Bruce Willis majú spolu dcéry Mabel (10) a Evelyn (8).

Demi Moore, exmanželka Willisa, tiež zverejnila video na Instagrame k jeho 68. narodeninám. Skladbu „Happy Birthday“ mu spievajú s Emmou Hemingovou a všetkými deťmi.

willis koláž Čítajte viac Tri osudové ženy Brucea Willisa! Okrem Demi Moore to bola aj kráska z Pobrežnej hliadky

Willis sa s o 22 rokov mladšou modelkou Emmou Hemingovou oženil v roku 2009. Na svadbe, ktorá sa konala v Beverly Hills, sa zúčastnila aj jeho exmanželka Demi Moore s jej vtedajším partnerom Ashtonom Kutcherom.

Bruce Willis a Demi Moore.
Bruce Willis a Demi Moore.
+3 Brooke Burns a Bruce Willis.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bruce Willis

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...