Vzácna fotka z francúzskej svadby brata princeznej Kate. Ktože na nej nechýbal?

Fotografií zo svadby Jamesa Middletona je ako šafranu, preto je táto taká vzácna.

21.03.2023 00:00
James Middleton Foto:
James Middleton, brat princeznej Kate.
debata

V Británii oslávili Deň matiek 19. marca. Na svoju zosnulú matku si na oficiálnej stránke kráľovskej rodiny zaspomínal aj kráľ Karol III. Bol to prvý Deň matiek oslavovaný v Británii po smrti panovníčky.

spomienky, minulosť, kráľovná Alžbeta II. predtým, ako sa stala kráľovnou Čítajte viac Dojímavý odkaz Karola III. pre mamu do neba: Deň matiek oslávila aj princezná Kate - na strome s deťmi

Dojímavý príspevok oslavujúci všetky matky bol na internete zverejnený spolu so vzácnymi fotografiami: na jednej je Karol III. zachytený ešte ako malé dieťa stojace v lone kráľovnej, na ďalšej snímke je usmievajúca sa kráľovná manželka Camilla stojaca za svojou matkou.

Na Deň matiek sa fanúšikom prihovorila aj princezná Kate, ktorá zverejnila takisto dva zábery s jej ratolesťami. Ale vzácnou fotografiou prekvapil aj brat princeznej z Walesu, James Middleton (35), ktorý na Instagrame zverejnil záber s mamou, Carole Middletonovou (68). „Šťastný Deň matiek všetkým mamám a zvlášť tejto.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Middleton (@jmidy)

Fanúšikovia však okamžite upozornili na ďalšiu súvislosť – veselá fotografia syna a mamy vznikla v roku 2021, kedy sa James ženil s Alizée Thevenetovou – svadbu si vystrojili vo Francúzsku, v exkluzívnom vinárstve v dedine Bormes-les-Mimosas.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #James Middleton

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...