V najväčšej tajnosti! Slávny Kevin z komédií Sám doma je už dvojnásobný otec

Herecký pár Brenda Song a Macaulay Culkin si držia svoje súkromie mimo médií.

21.03.2023 00:00
Macaulay Culkin a Brenda Song Foto:
Macaulay Culkin a Brenda Song s ich prvým synom Dakotom.
debata

Magazínu US Weekly sa ale podarilo zistiť, čo následne slávny pár magazínu aj potvrdil – pred Vianocami sa stali dvojnásobnými rodičmi.

Prvé dieťa páru, syn menom Dakota Song Culkin, sa narodilo v apríli 2021. Syn dostal meno Dakota po Culkinovej zosnulej sestre, ktorá zomrela pri autonehode v roku 2008. Noví rodičia túto udalosť istý čas uchovávali v súkromí.

Herec Macaulay Culkin na zábere z filmu Sám doma. Čítajte viac Kevin z komédie Sám doma má 40! Zamávali s ním drogy aj vzťah s Milou Kunis

Podľa Us Weekly ide opäť o chlapca, ktorý dostal meno Carson na svet prišiel pred Vianocami 2022. Dvojica Brenda Song a Macaulay Culkin sa spoznala v roku 2017 pri nakrúcaní spoločného projektu Changeland, pričom prvé týždne pristupovali jeden k druhému veľmi opatrne. Napokon si však trúfli na spoločný vzťah a teraz aj na dvojnásobné rodičovstvo.

Herec Macaulay Culkin na zábere z filmu Sám doma. Čítajte viac Extra ponuka pre Kevina! Za hosťovanie v novej verzii Sám doma zinkasuje...

Culkin v minulosti prešiel strastiplnou cestou. Obrovská sláva s ním poriadne „zamávala“ a roky ho prenasledovali problémy s drogami, o ktorých neskôr otvorene hovoril.

Herec má za sebou jedno manželstvo, v rokoch 1998 až 2000 bol ženatý s herečkou Rachel Minerovou. Jeho bývalou partnerkou je aj slávna herečka Mila Kunis, ktorá s ním randila v rokoch 2002 až 2010.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Macaulay Culkin #Brenda Song

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...