Dcéra zosnulej Lisy Marie Presleyovej vymenila zámky na Gracelande, Priscilla nie je vítaná

77-ročná herečka Priscilla Presley a jej vnučka, 33-ročná modelka Riley Keough, sa dostali do sporu o majetok vo výške 35 miliónov dolárov po náhlej smrti Lisy Marie Presleyovej.

22.03.2023 00:00
Lisa Marie Presley Foto: ,
Lisa Marie Presley a jej dcéry - Riley Keough (vľavo) a jej dvojičky Finley Lockwood a Harper Lockwood.
debata

Lisa Marie vo svojom testamente vyhlásila svoju dcéru za jediného dediča. Priscilla Presley nedostala nič. Ako uvádza portál Radar Online, Riley Keough a viceprezidentka spoločnosti „Graceland Estate“ Angie Marchese už vymenili zámky na niektorých častiach rozľahlého sídla Graceland. Priscilla Presley tam už nie je vítaná.

 Lisa Marie Presley v  Gracelande v Memphise v...
Elvis Presley, jeho manželka Priscilla a dcéra...
+12Nicolas Cage a  Lisa Marie Presley v roku 2001.

Graceland – dom, v ktorom Elvis Presley žil a ktorý je doslova pútnickým miestom pre fanúšikov hudby, bol takisto v majetku zosnulej Lisy Marie. Dedičmi Gracelandu by tak mala byť najstaršia dcéra Lisy Marie Presleyovej, už spomínaná herečka Riley Keough (pochádza z manželstva s Dannym Keoughom) a tiež jej dve nevlastné sestry-dvojičky Harper a Finley (ich otcom je Michael Lockwood). Dvojičky však majú len 14 rokov a ich majetok má spravovať Riley Keough.

Obit Lisa Marie Presley Čítajte viac Vo veku 54 rokov zomrela Lisa Marie Presley, dcéra Elvisa. Len pred pár dňami sa objavila na Glóbusoch

Ako sa po smrti Lisy Marie ukázalo, s matkou vrúcny vzťah nemala. Ako uvádza spomínaný portál, spor sa mal začať v čase, kedy sa Lisa Marie rozvádzala s bývalým manželom Michaelom Lockwoodom a Priscilla sa mala postavila na stranu svojho zaťa.

V dôsledku toho ju Lisa Marie v roku 2016 vyčiarkla zo svojho závetu a namiesto toho menovala svoje deti Riley a Benjamina Keoughovcov ako svojich dedičov. Po Benjaminovej samovražde v roku 2020 zostala tak Riley Keough ako jediná dedička. Graceland sa stal aj miestom posledného odpočinku zosnulej Lisy Marie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Priscilla Presley

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...