Konečne oficiálne vyjadrenie z Monaka: Začal sa už proces odlúčenia princa Alberta a princeznej Charlene?

Dohady o vážnej kríze v manželstve princa Alberta a jeho manželky Charlene trvajú už dlhšie obdobie.

22.03.2023 08:13
albert Foto:
Princ Albert a kňažná Charlene.
debata

Vo francúzskych médiách špekulácie zosilneli pred pár dňami, keď monacký princ oslavoval 65 rokov. Albert II. sa 14. marca, v deň narodenín, postavil na balkón kniežacieho paláca, pričom mu spoločnosť robili jeho dve deti – princ Jacques a princezná Gabrielle. Po manželke a matke detí, princeznej Charlene však nebolo ani stopy. A tento moment opäť spustil vlnu dohadov.

shutterstock 1304893129 Čítajte viac Trpká príchuť osláv narodenín? Knieža Albert má 65, ukázal sa s deťmi, no po Charlene ani stopy

Hoci to kiežací palác robí zriedka, v oficiálnom vyjadrení sa k špekuláciám vyjadril. Francúzsky portál Royauté na svojich stránkach tvrdil, že medzi manželmi už trvá proces odlúčenia.

Britský portál royalcentral.co.uk však cituje oficiálne vyjadrenie paláca, v ktorom sa píše: „Na žiadosť ‚Royal Central‘ tlačová kancelária kniežacieho paláca formálne odmieta zlomyseľné fámy francúzskeho časopisu Royauté. Fámy sú nepodložené.“

Monacké knieža Albert a jeho manželka -...
Monacké knieža Albert a jeho manželka -...
+5Monacké knieža Albert a jeho manželka -...

Francúzsky časopis „Royauté“ uviedol, že kráľovský pár je v procese rozchodu. A hoci manželia sú takýmito správami neustále konfrontovaní, oficiálne vyhlásenia vydávajú veľmi zriedka.

Fámam však pomohla aj udalosť z januára, kedy svoje 45. narodeniny oslávila Charlene. Na oficiálnej instagramovej stránke paláca sa vtedy neobjavilo žiadne blahoželanie pre princeznú. Sviatok manželky princa Alberta tak zostal „zabudnutý“ či zámerne odignorovaný. Minulý rok, kedy Charlene ešte sužovali zdravotné problémy, monacký palác na jej narodeniny nezabudol – viac tu.

Charlene Wittstock v roku 2010 po boku svojho...
Charlene Wittstock v roku 2010 po boku svojho...
+12Charlene Wittstock ako snúbenica princa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #princ Albert

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...