'Hurikán' Dalibor Janda po oslave 70-ky: Na originálny darček od jeho manželky sa dá povedať jediné: Wow

Už je z neho 70-nik. 21. marca oslávil český spevák Dalibor Janda svoje životné jubileum a po oslave sa prihovoril aj fanúšikom na sociálnych sieťach.

22.03.2023 13:30
dalibor janda Foto:
Dalibor Janda a jeho manželka Jiřina Jandová (2018).
debata

V dobrej nálade aj kondícii, s obrovskou kyticou aj tortou od fanklubu, poďakoval všetkým za blahoželania a pochválil sa darčekmi, ktorými ho potešili priatelia aj blízki. Možno ste o tejto záľube speváka ani netušili, ale, ako prezradil vo videu, roky zbiera mince a medaily s motívom cisára Františka Jozefa a v tomto duchu sa nieslo aj niekoľko originálnych darčekov – napríklad aj obraz od jeho manželky (video).

„Chrapláky“ v 80.rokoch minulého storočia neboli v móde a Dalibor Janda to mal ťažké – nenosil sako ani kravatu, večne neoholený, hlas ako reklama na stopangin, často si koleduje o problémy – aj takto ho hodnotili vtedajšie médiá. Fanúšikovia však mali opačný názor, trikrát po sebe ho zvolili československým zlatým slávikom – viac o jeho kariére tu.

Na spevácku dráhu sa vydala aj jeho dcéra Jiřina Jandová. Na svojom konte má už niekoľko albumov. Debutový album Tvář vydala v roku 2009, v roku 2018 vydala svoj štvrtý album s názvom Tak Všechno Nebo Nic. V roku 2003 prežili Jandovci veľkú rodinnú tragédiu, keď syn Dalibor vo veku 21 rokov spáchal samovraždu skokom z Nuselského mosta v Prahe.

zväčšiť Spevák Dalibor Janda a jeho dcéra Jiřina Anna... Foto: RTVS
Dalibor Janda a jeho dcéra Jiřina Anna Jandová Spevák Dalibor Janda a jeho dcéra Jiřina Anna Jandová v šou Záhady tela.

V roku 2021 speváka potrápili vážne zdravotné problémy so srdcom, Janda absolvoval dve operácie – viac tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dalibor Janda

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...