Kelly z Beverly Hills 90210 rozzúrila fanúšikov: Čo máš proti Brende, pýtali sa

Zlá krv medzi niekdajšími kolegyňami z kultového seriálu Beverly Hills 90210?

23.03.2023 00:00
Shannen Doherty Foto:
Shannen Doherty ako Brenda a Jennie Garth ako Kelly.
debata

Hotová aféra sa spustila potom, čo Jennie Garth (50), slávna predstaviteľka Kelly Taylorovej, na sociálnej sieti zverejnila zábery z opätovného seriálového stretnutia, na ktorých pózovala po boku kolegov Jasona Priestleyho (53), Iana Zieringa (58) a Tori Spellingovej (49). Shannen Doherty (51) sa na záberoch neobjavila, ani na koláži, ktorú Garth ponúkla vo svojej story. Fanúšikovia seriálu to okamžite vyhodnotili ako „nevraživosť“ medzi dvoma niekdajšími seriálovými hviezdami a Kelly posielali odkazy typu: „Čo máš proti Brende?“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennie (@jenniegarth)

Jennie Garth po týchto obvineniach nezostala ticho a fanúšikom napísala: „Dobre, všetci by sa teraz mali zhlboka nadýchnuť. Po prvé, práve teraz nemám v telefóne fotku mňa a Shannen, ktorú by som mohla zdieľať. Nemala som prístup k záberom, ktoré nafotila Shannen, takmer sme sa nevideli, keďže sme mali iné rozvrhy,“ bránila sa herečka. Napokon dodala: „Prestaňte vytvárať domnienky, keď vôbec netušíte, o čom hovoríte,“ napísala, čím poprela akúkoľvek nevraživosť voči seriálovej Brende.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennie (@jenniegarth)

Následne však Kelly predsa len zverejnila ďalšiu fotografiu, na ktorej už nechýbala ani predstaviteľka seriálovej Brendy Walshovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennie Garth

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...