Žiarlil si ako pes, vyhlásila o manželovi slávna moderátorka. Sú spolu už 26 rokov, ale prvé boli vraj ťažké

Patria medzi najstabilnejšie páry amerického šoubiznisu a bez okolkov hovoria aj o svojom súkromí a radostiach či úskaliach dlhoročného vzťahu.

23.03.2023 09:00
Moderátorka Kelly Ripa a jej manžel Mark... Foto: ,
Moderátorka Kelly Ripa a jej manžel Mark Consuelos.
debata

Iba nedávno sa moderátorsko-herecká dvojica Kelly Ripa a Mark Counsuelos priznala v rozhovore v rámci rádiového podcastu, že v začiatkoch vzťahoch to nebolo vždy ľahké. Dôvodom boli pritom žiarlivostné prejavy mužskej polovičky dvojice, ktorá je rodičmi troch detí.

„Moja najväčšia ponosa na teba v rámci nášho dlhého manželstva – a teraz nemyslím niečo aktuálne, lebo našťastie si sa v tom dávno zmenil – bola tvoja žiarlivosť. Dokázal si byť šialene žiarlivý a to bolo ťažké prehltnúť. Je veľmi ťažké byť vydatá za niekoho, kto žiarli,“ vyhlásila v rozhovore s vlastným manželom Kelly Ripa.

Demi Moore Čítajte viac Demi Moore si trúfla na poriadne sexy šaty, na túto dámu však nemá... Ťahá jej na 50, vystačila si s kryštálmi na nahom tele

Päťdesiatdvaročná moderátorka rannej šou opísala aj jednu konkrétnu príhodu. Bolo to vraj len pár dní po svadbe, keď sa manželia ocitli v reštaurácii a čašník, údajne zhruba sedemdesiatnik, s blondínkou jemne flirtoval a opýtal sa, „čo si bude priať principessa (princezná)“.

Speváčka Ciara a jej manžel Russell Wilson.
Herečka Halle Berry a jej partner Van Hunt...
+25Herec Hugh Grant a jeho partnerka Anna Elisabet...

„Pamätám si, aké milé sa mi zdalo, že ma nazval princeznou a tak som mu povedala, čo si chcem objednať s radosťou v tvári a srdečným úsmevom. On odišiel vybaviť objednávku a my dvaja sme sa kvôli tomu strašne pohádali,“ zaspomínala si Ripa. Jej verziu udalostí manžel Mark Counsuelos nespochybnil.

„Áno, pamätám si to. Ale pozri sa, mal som 25 rokov, v tom veku som bol pekne šialený,“ sypal si popol na hlavu a priznal, že žiarlivosť ho ešte pár rokov prenasledovala. „Dnes už žiarlivý nie som,“ vysvetlil, čo pred poslucháčmi zase potvrdila sympatická moderátorka. „Aj žiarliví ľudia vedia, že to, ako sa správajú, nie je pekné. Ale skrátka si nedokážu pomôcť,“ komentoval Consuelos.

barkin Čítajte viac Drogy pred sexom, žiarlivostné vypočúvanie! Deppova exmilenka z konca 90-tych rokov ho nešetrila

Dvojica sa len nedávno spolu objavila na červenom koberci oscarového ceremoniálu. Spoločne sa bude stretávať nielen doma, ale aj v práci. Herec, známy napríklad z projektu Riverdale bude s manželkou moderovať rannú šou Live!.

Video

VIDEO: V relácii Ide o nás sme sa zhovárali s koučkou Janette Šimkovou a psychológom Matejom Štepitom o úskaliach žiarlivosti. Môže byť pozitívna? Čo sa stane, ak máte doma manipulátora a narcistického sociopata? Pozrite sa s nami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #žiarlivosť #Kelly Ripa #Mark Consuelos

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...