A teraz je na rade biznis! Princezná Kate vyrazila za bankármi, najprv srdečné úsmevy, potom rázne slová

Zdá sa, že keď ide o záležitosti, ktoré má pod palcom, dokáže byť veľmi razantná. Princezná Kate sa pred pár dňami v Londýne opäť postavila za "svoju vec".

25.03.2023 00:00
Britain Royals Foto: ,
Princezná Kate z Walesu (v strede) v spoločnosti CEO NatWest Alison Roseovou a ďalších hostí.
debata (1)

Štyridsaťjedenročná manželka princa Williama sa objavila v priestoroch sídla britskej banky NatWest v biznis štvrti Londýna. Dôvodom bolo, aby pripomenula dôležitosť podpory projektov pre mentálny aj psychický rozvoj detí v období ranného detstva.

Návšteva trojnásobnej mamy bola súčasťou novej iniciatívy Business Taskforce for Early Childhood, v rámci ktorej chce Kate nielen upozorniť na dôležitý problém súvisiaci s tými najmenšími deťmi, ale tiež získať finančnú podporu na viaceré projekty.

Princezná Kate z Walesu (v strede) v...
Princezná Kate z Walesu sa prihovorila bankárom...
+4Princezná Kate z Walesu a Alison Rose sa...

Budúca britská kráľovná prišla v dobrej nálade, saku Alexander McQueen a s jej typickým fotogenickým úsmevom. Na záberoch pôsobí srdečne a zdá sa, že sa v jej spoločnosti dobre zabávajú mnohí pozvaní. Prišla však aj časť podujatia, v rámci ktorej členka britskej kráľovskej rodiny nezabudla na svoju agendu.

zväčšiť Princezná Kate z Walesu prichádza na návštevu... Foto: SITA/AP, Daniel Leal
Princezná Kate z Walesu Princezná Kate z Walesu prichádza na návštevu sídla NatWest v Londýne.

„Zdravý vývoj našich detí závisí od zdravých dospelých. Takže toto je dôvod, prečo všetci musíme hrať svoju úlohu. A to je tiež dôvod, prečo tu stojím pred vami, aby som vás, niektorých z najvplyvnejších britských obchodných lídrov, požiadala o vašu podporu pri vytváraní spoločenskej zmeny, ktorá je potrebná,“ vyhlásila princezná Kate počas príhovoru, ktorý nasledoval po neformálnom stretnutí s biznismenmi.

princezná Kate, princ William Čítajte viac Prichádza, pani veliteľka! Princezná Kate s Williamom žúrovali s armádou. Pivo v ruke a tie úsmevy, sú ako pubertiaci

Kate vyjadrila tiež nádej, že ľudia vo svete biznisu začnú „premýšľať trochu radikálnejšie“. "Viem, že podniky pociťujú všeobecný tlak. Skutočne však verím, že investovaním do raného detstva so špecifickým zameraním na sociálny a emocionálny rozvoj uvidia výsledky v budúcnosti… lepšiu komunikáciu, lepšie pracovné vzťahy, lepšiu odolnosť, zamestnanci nájdu lepšiu rovnováhu medzi pracovným a súkromným životom, menej stresu, viac trpezlivosti a porozumenia a zvýšenú spokojnosť s prácou. Nielen to, ale aj spoločenský dopad, ktorý by sme mohli mať, ak by sme na tom spolupracovali, by mohli zmeniť životy pre ďalšie generácie. Ako sa hovorí, naozaj to chce dedinu,“ uviedla Kate vo svojom príhovore, z ktorého citoval magazín People.

Britain Royals Čítajte viac Kráľ Karol III. a Camilla majú budúci týždeň navštíviť Francúzsko, priebeh návštevy je ohrozený. Dôvod?

Ako sa jej podarilo nakloniť si na svoju stranu mocných a bohatých, ukáže čas. Princezná Kate sa venuje podpore projektov pre zdravý vývoj v rannom detstve už niekoľko rokov.

Princezná Kate z Walesu sa objavila na oslavách...
Princezná Kate aj s manželom princom Williamom...
+7Princ William, princ z Walesu sa v dobrej...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #banky #podpora #filantropia #princezná Kate #ranné detstvo

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...