Jej krásna sestra mala pompéznu svadbu v Ríme, Lady Amelia Spencer povedala ÁNO svojej láske v Afrike a takmer tajne

Bez prítomnosti médií, takmer tajne prebehla svadba jednej zo sledovaných osobností britskej smotánky. Lady Amelia Spencer sa vydala, správu potvrdila čerstvá "pani Malletová" pre britský magazín.

26.03.2023 00:00
Amelia Spencer Foto:
Lady Amelia Spencer, neter princeznej Diany.
debata

Tridsaťročná Amelia Spencer, ktorá je neterou zosnulej princeznej Diany, povedala áno svojmu snúbencovi Gregovi Malletovi. Svadba sa konala v juhoafrickom Kapskom meste, kde Amelia strávila veľkú časť svojho života.

Dvojica si povedala ÁNO na hore nad pobrežným mestom a pre magazín HELLO! šťastná nevesta uviedla, že „toľko znamenalo pre mňa vydať sa práve tu“.

princezná Ímán, svadba, Jordánsko Čítajte viac Nádherná... Jordánska princezná vyrazila ako nevesta dych. Je jasné, po kom zdedila krásu - pozrite sa

Amelia, ktorá je dvojčaťom sestry – Lady Elizy Spencerovej, trávila posledné roky práve v Juhoafrickej republike. „Keď sme tu spolu rástli posledných 14 rokov, sú tu všetky moje a Gregove najšťastnejšie časy ako páru. Teraz je to ešte výnimočnejšie," komentovala pre časopis blondínka. Šťastní novomanželia sa v Južnej Afrike aj zasnúbili, stalo sa tak ešte v roku 2020 v meste Stellenbosch.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Greg Mallett (@gregmallett)

Hoci dvojica nezverejnila zatiaľ žiadne zábery zo svadby, pár dní pred ňou zavesil na sociálne siete fotografiu snúbencov Greg Mallet. „Už nie dlho…,“ napísal, narážajúc na blížiaci sa termín sobáša.

zväčšiť Lady Amelia Spencer a jej snúbenec Greg Mallet... Foto: Profimedia
Amelia Spencer a jej snúbenec Greg Mallet Lady Amelia Spencer a jej snúbenec Greg Mallet na archívnom zábere.

Na svadbe sa zúčastnili aj jej sestry – dvojča Eliza a Lady Kitty Spencer a tiež jej brat Samuel. Treba tiež dodať, že zatiaľ čo svadba Amelie a Grega prebehla doslova v komornej atmosfére a veľmi skromne, jej staršia sestra Kitty sa vydala v roku 2021 v rámci pompézneho svadobného obradu za Michaela Lewisa v centre Ríma. Viac si pozrite tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Južná Afrika #Amelia Spencer #Eliza Spencer

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...