Gwyneth Paltrowovú zažaloval muž, s ktorým sa zrazila na lyžiach. Akú sumu žiada od hollywoodskej hviezdy?

Terry Sanderson viní herečku za to, že ho zrazila na lyžiach a spôsobila mu dlhodobé zranenia.

24.03.2023 13:06
Gwyneth Paltrow Foto: ,
Terry Sanderson požaduje na súde 300-tisíc dolárov ako odškodnenie od hollywoodskej herečky Gwyneth Paltrowovej.
debata (1)

74-ročný Terry Sanderson požaduje na súde 300-tisíc dolárov ako odškodnenie od hollywoodskej herečky Gwyneth Paltrowovej. Viní ju, že ho zrazila na lyžiach a spôsobila mu dlhodobé zranenia. Herečka vinu odmieta, Sandersona tiež zažalovala a požaduje jeden dolár a uhradenie výdavkov za advokáta. Súd má podľa agentúry AP trvať osem dní, pričom každá strana má štyri dni na predvolanie svedkov.

Na osemdňovom trvaní procesu sa dohodli obe strany. Piatok je posledným dňom, kedy môže tím advokátov Sandersona predvolať na výpoveď Paltrowovú. Na budúci týždeň potom príde rad na obhajcu herečky, ktorý k výpovedi predvolá lekárskych odborníkov, lyžiarskych inštruktorov a herečkine dve deti.

zväčšiť Terry Sanderson požaduje na súde 300-tisíc... Foto: SITA/AP, Jeff Swinger
Gwyneth Paltrow Terry Sanderson požaduje na súde 300-tisíc dolárov ako odškodnenie od hollywoodskej herečky Gwyneth Paltrowovej

Paltrowová a Sanderson sa zrazili na lyžiach vo februári pred siedmimi rokmi v luxusnom lyžiarskom stredisku Deer Valley Resort v meste Park City v Utahu, ktoré každoročne víta celebrity prichádzajúce na filmový festival Sundance. Sanderson mal po zrážke štyri zlomené rebrá a otras mozgu.

Výška odškodnenia, ktoré obe strany požadujú, sa zdá byť zanedbateľná vzhľadom na náklady na niekoľkoročné trvanie civilného sporu a nehmotné náklady, ako je narušenie súkromia a psychická náročnosť konania.

Gal Gadot Čítajte viac Konkurovať dokonalej Wonder Woman? Súboja sa nezľakla čerstvá 50-nička Gwyneth Paltrow, pozrite sa

Výsluch svedkov sa na tretí deň procesu stal veľmi osobným, advokáti Paltrowovej sa pýtali na Sandersonov horšiaci sa zdravotný stav, problémy so zvládaním hnevu a nadniesli aj otázku, či sa bývalý optometrista nesnaží zneužiť slávu hollywoodskej herečky. Odvolávali sa pritom na e-mail, ktorý muž poslal svojej dcére s predmetom „Som slávny… ale za akú cenu?“.

gwyneth 99 Čítajte viac Nie vždy bola Gwyneth Paltrow dlhovlasá blondínka! Takto vyzerala v časoch randenia s Pittom či Affleckom

Sandersonov tím sa naopak bude snažiť presvedčiť desaťčlennú porotu, že za zrážku na zjazdovke je zodpovedná Paltrowová a že následky nehody nesie dodnes, pretože má po nej poškodený mozog a utrpeli aj jeho vzťahy s blízkymi.

Gwyneth Paltrow si užíva posledné letné dni.
Gwyneth Paltrow počas konferencie Milken...
+5S Michaelom Douglasom vo filme Dokonalá vražda...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...