Plážový plejboj? Ani náhodou! Najhorúcejší kandidát na Jamesa Bonda sa od manželky nepohne ani v Miami

Hoci patrí medzi herecké idoly a má mnoho fanúšičiek, herec Idris Elba je už roky verný jedinej dáme. Nechýbala po jeho boku ani pred pár dňami na pláži v Miami.

26.03.2023 10:00
Idris Elba a jeho manželka Sabrina Elba Foto:
Herec Idris Elba a jeho manželka Sabrina Elba na pláži v Miami.
debata (1)

Päťdesiatnik, ktorého dobre poznajú fanúšikovia krimisérie Luther, ale tiež diváci akčných kinohitov ako Hobbs & Shaw, pricestoval na slnečné pobrežie už pred pár dňami. Paprazzovia ho zachytili v ležérnych nohaviciach spoločne s manželkou Sabrinou, ktorá mala na sebe šaty s výrazným motívom antúrií od španielskej značky Loewe.

Kate Hudson, modelka Cara Delevingne a herečka Florence Pugh Čítajte viac Toto je 20 najkrajších rób oscarového večera! Uchvátili veteránky Kidman či Blanchett, absolútny triumf mala v rukách táto mladá dáma

Dôvodom prítomnosti v obľúbenej plážovej oblasti amerických aj svetových celebrít však nie sú len plážové radovánky. Herec Elba je popri svojej hlavnej profesii tiež vyhľadávaným dídžejom a práve za dídžejský pult sa postaví aj v rámci známeho hudobno-tanečného festivalu elektronickej hudby, ktorý sa v Miami koná. V pláne má údajne tri rozličné sety a manželka Sabrina ho bude pravdepodobne sprevádzať celý čas.

zväčšiť Herec Idris Elba a jeho manželka Sabrina Dhowre... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Idris Elba a jeho manželka Sabrina Dhowre Elba. Herec Idris Elba a jeho manželka Sabrina Dhowre Elba. V kreácii Stella McCartney.

Idris Elba, o ktorom sa roky špekuluje ako o najhorúcejšom kandidátovi na Jamesa Bonda, v minulosti svoje dídžejské schopnosti preveril aj na ostrosledovanej svadbe. A nie hocijakej, ale kráľovskej. Práve tento britská herec totiž hral na after-párty pre mladomanželov – princa Harryho a Meghan Markleovú.

William Čítajte viac Bond, William Bond. Víkend britského princa v štýle agenta 007! Jasné, aj s krásnou Bondgirl po boku

„Viete, to nebolo ako svadba môjho bratranca. Alebo hranie niekde v komunitnom centre, niekde na recepcii. Bola to fakt veľká, veľká vec,“ komentoval ešte dávnejšie možnosť zahrať britskému princovi. Iba pred pár týždňami bol Idris Elba aj s manželkou tiež medzi hosťami 95. ročníka vyhlásenia Oscarov.

Jeho partnerka pritom v kreácii od Stelly McCartneyovej patrila medzi najlepšie oblečené dámy večera. Viac si pozrite v galérii TOP 20 šiat z tohtoročných Oscarov.

Herečka Florence Pugh prichádza na oscarový...
Herečka Salma Hayek žiarila v kreácii Gucci.
+17Herečka Nicole Kidman v kreácii Armani Privé.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #manželka #dídžej #Idris Elba #hranie

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...