Najprv pre rolu poriadne pribral, teraz... hrdina z hitu Breaking Bad prekvapil, takýto štíhly snáď ešte nebol

Diváci ho zväčša vnímajú ako bacuľatého herca, ktorý stvárňuje rozmanité, často trochu podivné charaktery. Herec Jesse Plemons však patrí do zoznamu tých hercov, ktorí sú schopní meniť sa pre jednotlivé role. Aj fyzicky.

27.03.2023 00:00
Jesse Plemons Foto: ,
Herec Jesse Plemons na filmovom festivale v Texase predstavil snímku Love & Death.
debata

Tridsaťštyriročný hrdina známy napríklad zo seriálu Breaking Bad či naposledy z oscarového filmu Sila psa sa nedávno objavil na filmovom festivale v Austine a mnohých prekvapila jeho vizuálna premena.

Z plavovlasého plnšieho, ba priam zavalitého muža je dnes štíhly blondiak, ktorého fyzickú premenu ešte umocnili voľnejšie džínsy a kožená bunda. Plemons, ktorý prišiel predstaviť nový projekt HBO Love & Death, si robil na červenom koberci vlastné fotografie a bol v dobrej nálade. Otázkam na svoj vzhľad sa však vyhol.

Herec a režisér Ben Affleck je vyznavačom...
Herec Regé-Jean Page na predstavení filmu...
+6Herec Jimmy Chin a jeho športový imidž na...

Diváci si herca môžu pamätať napríklad aj zo spomenutého filmu Sila psa, kde sa tiež vizuálne prispôsobil svojej postave. Azda najvýraznejšie však rozdiel vidieť, ak niekto videl film Windfall nakrútený minulý rok, v ktorom si zahral aj s Lily Collinsovou.

zväčšiť Manželia Jesse Plemons a Kirsten Dunst, obaja... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
94th Academy Awards - Arrivals Manželia Jesse Plemons a Kirsten Dunst, obaja nominovaní v hereckých kategóriách.

V ňom sa totiž herec, ktorý je v súkromí manželom herečky Kirsten Dunstovej, objavil s výraznejšou hmotnosťou. Tú predvádzal po manželkinom boku aj na minuloročnom vyhlásení Oscarov, ktoré sa konalo práve v čase dokončovania snímky Windfall a tak bol vlastne rodák z Texasu v akejsi „hereckej objemovke“.

Herečka Kirsten Dunst s šatách s midi dĺžkou. Čítajte viac Kirsten Dunst je druhýkrát tehotná: Bruško predviedla naozaj veľkolepo, pozrite sa

Za svoje časté vizuálne premeny si však už stihol Plemons vyslúžiť aj kritiku. Na internete sa niektorí užívatelia pozastavili nad tým, či je zdravé tak často meniť svoju hmotnosť práve pre filmové úlohy. Plemons na podobné komentáre nijako nereagoval.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #hmotnosť #zmena imidžu #Jesse Plemons

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....