Pravej blondínke Witherspoonovej nevyšlo ani druhé manželstvo, po 12 rokoch hlási rozvod

Už koncom minulého roka sa špekulovalo, že manželstvo herečky Reese Witherspoonovej a Jima Totha je v kríze.

25.03.2023 09:06
Reese Witherspoon Foto:
Reese Witherspoon a jej manžel Jim Toth.
debata

Aktuálne hviezda oznámila smutnú smutnú správu – s manželom sa rozvádzajú, čo slávna blondínka potvrdila na svojom Instagrame, kde má 29 miliónov fanúšikov.

Raquel Welch Čítajte viac Spojila ich Pravá blondínka! Takto zapôsobila Raquel Welch na oscarovú Reese Witherspoonovú

47-ročná Reese Witherspoon sa rozvádza s 52-ročným Tothom po takmer 12-tich rokoch manželstva. „Máme veľmi osobné správy, o ktoré sa chceme podeliť.“ Takto začala svoje vyjadrenie herečka. „S veľkou opatrnosťou a po dlhom zvažovaní sme urobili ťažké rozhodnutie rozviesť sa.“ Herečka sa vo svojom texte ďalej obzerá za spoločnou minulosťou a spomína na „veľa nádherných spoločných rokov“. Teraz sa plánuje „pozerať do budúcnosti a s veľkou láskou a úctou sa pozerať na to, čo spolu vybudovali.“

Hollywoodska hviezda si je vedomá toho, že nastávajúca doba nebude jednoduchá. Najväčšou prioritou sa stáva ich spoločný syn a celá rodina. "Takáto situácia nie je nikdy jednoduchá,“ píše Reese Witherspoon. Preto žiada o rešpektovanie súkromia rodiny. Dvojica má spolu jedného syna, Tennesseeho Jamesa, ktorý sa narodil v roku 2012.

Reese Witherspoon sa za svojho agenta Jima Totha vydala v roku 2011. Svadba sa konala na herečkinom ranči v kalifornskom meste Ojai a medzi hosťami boli napríklad Renée Zellweger, Salma Hayek, Sean Penn, Scarlett Johansson, Tobey Maguire, Robert Downey Jr. alebo Alyssa Milano.

Herečka Reese Witherspoon na vyhlásení cien New...
Reese Witherspoon (v šatách Roland Mouret) a...
+3Reese Witherspoon v šatách Roland Mouret počas...

Rodáčka z New Orleans, ktorá sa preslávila filmami Pravá blondínka, v roku 2006 získala Oscara za stvárnenie June Carterovej v hudobnej životopisnej snímke Walk the Line (2005). V minulosti bola vydatá za herca Ryana Philippa (1999 až 2007), s ktorým má dve už dospelé deti. Neskôr randila s hereckým kolegom Jakeom Gyllenhaalom, s ktorým spolupracovala na trileri Unesený (2007). Dvojica sa rozišla v roku 2009.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Reese Witherpsoon

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....