Z Harryho Pottera bude otec. Pozrite sa, takto sa už zaoblila jeho dlhoročná láska

Šťastné novinky priniesol uplynulý víkend vo svetovom šoubiznise. Na prvého potomka sa už teší britský herec Daniel Radcliffe a jeho partnerka Erin Darke.

27.03.2023 11:35
Daniel Radcliffe a jeho partnerka Erin Darke Foto: ,
Herec Daniel Radcliffe a jeho partnerka Erin Darke na premiére novinky Weird: The Al Yankovic Story v Toronte na filmovom festivale.
debata

Tridsaťtriročný herec, ktorého najviac preslávila rola Harryho Pottera, sa pred pár dňami objavil v spoločnosti svojej priateľky Erin na prechádzke v New Yorku. A hoci párik málokedy komentuje svoje súkromie a vzťah si zväčša stráži, tentoraz už novinky „neustrážili“.

ZAK  Lucia Hlaváčková Čítajte viac Tehotná Cibulková, Fašiangova láska v ilúzii nahých šiat či trblietavá Dara. Ale kráľovnou je diva v červenom Hlaváčková!

Paparazzovia zvečnili Erin v teplákovej súprave s výrazne zaobleným bruškom. Herečka je tehotná a momentálne je už v druhej polovici tehotenstva. Novinku, ktorú prominentná dvojica dlho tajila, už utajiť veľmi nejde. Radcliffe s Darkeovou však už dávnejšie vraj zvestovali šťastnú novinku svojim najbližším.

zväčšiť Herec Daniel Radcliffe a jeho partnerka Erin... Foto: Profimedia
Daniel Radcliffe a jeho partnerka Erin Darke Herec Daniel Radcliffe a jeho partnerka Erin Darke zachytení objektívmi paparazzov v New Yorku.

„Povedali to rodine aj kamarátom a sú nesmierne nadšení. Veľmi sa tešia z bábätka. Je to prvé dieťa, takže je to výnimočné obdobie pre oboch,“ komentoval zdroj pre portál The Mirror.

Idris Elba a jeho manželka Sabrina Elba Čítajte viac Plážový plejboj? Ani náhodou! Najhorúcejší kandidát na Jamesa Bonda sa od manželky nepohne ani v Miami

Daniel Radcliffe a Erin Darke, ktorá je od herca staršia o päť rokov, sú spolu od roku 2012. Stretli sa pri nakrúcaní filmu Kill Your Darlings a odvtedy tvoria pár. Či sa po pôrode bábätka bude konať aj svadba, však zatiaľ jasné nie je.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Daniel Radcliffe #Erin Darke

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...