Neter princeznej Diany sa vydala, už ukazuje foto vo svadobnom. Luxusné šaty, nádherná vlečka

Očarujúca 30-ročná blondínka Amelia Spencer sa vydávala v šatách z dielne Atelier Versace.

28.03.2023 00:00
Amelia Spencer Foto:
Lady Amelia Spencer je už vydatá pani.
debata

Ako sme informovali na stránke pravda.sk, Amelia Spencer je už vydatá pani. 30-ročná nežná blondínka, ktorá je neterou zosnulej princeznej Diany, povedala „áno“ svojmu snúbencovi Gregovi Malletovi (33) v juhoafrickom Kapskom meste, kde Amelia strávila veľkú časť svojho života.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amelia Spencer (@ameliaspencer15)

Zatiaľ, čo jej staršia sestra, Kitty Spencer povedala „áno“ o 32 rokov staršiemu juhoafrickému módnemu magnátovi Michaelovi Lewisovi, jej sestra si za manžela vzala rovesníka. Greg Mallett je fitness trénerom a odborníkom na zdravú výživu a s Ameliou tvorí pár od roku 2011.

Lady Kitty Spencer si vystrojila svadbu v roku 2021 v Taliansku a očarila voľbou svadobnej róby, ktorá pochádzala z módneho domu Dolce & Gabbana – viac tu.

Fotografie vo svadobnom už zverejnila aj čerstvo vydatá Amelia Spencer, objavili sa aj na titulke magazínu Hello!. Ide o bielu svadobnú róbu z dielne Atelier Versace. Ako píše spomínaný magazín, svadobné šaty vznikali dva a pol mesiaca, sú zdobené čipkou a kryštálikmi Swarovski, nechýbal dva a pol metra dlhý závoj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Amelia Spencer

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...