Fakt ju zbožňujem, ona ma nemá rada, prezradila Pink. A meno speváckej kolegyne? Z úst jej vyšlo...

Na pondelňajšom prenose vyhlásenia hudobných cien si prevzala trofej pre hudobnú Ikonu. Možno aj to je dôvod, prečo ju niektoré kolegyne až tak nemusia.

29.03.2023 00:00
Pink a jej dve deti - dcéra Willow Sage Hart... Foto: ,
Speváčka Pink a jej dve deti - dcéra Willow Sage Hart (vľavo) a syn Jameson Moon Hart na iHeartRadio Music Awards v Los Angeles.
debata

Americká speváčka Pink, ktorá na slávnostný galavečer iHeart Radio Awards dorazila v spoločnosti svojich dvoch detí a neskôr v priebehu večera predviedla famózne spevácko-akrobatické vystúpenie k hitu Trustfall, to potvrdila už dávnejšie. Nájdu sa aj hviezdy, ktoré ju skrátka nemusia.

madonna2011 Čítajte viac Táto tvár speváčky Madonny je už minulosť! Na cenách Grammy šokovala vizážou, je na nepoznanie

Už pred pár týždňami v šou Howarda Sterna vyhlásila, že hviezdnou kolegyňou, ktorá ju nemusí, je vraj speváčka Madonna. „Madonna ma nemá rada. Neviem prečo. Niektorí ľudia ma jednoducho nemajú radi. nerozumiem tomu. Teda, chápem to, som polarizujúci jednotlivec,“ uviedla v rádiovej šou, ktorej video-záznam sa objavil aj na YouTube.

Speváčka Jana Kramer na vyhlásení cien...
Latto si na červenom koberci akcie iHeartRadio...
+13Speváčka Pink prišla v kreácii Robert Wun.

Dôvodom by vraj mohol byť „incident“, ktorý sa odohral ešte v roku 2003. Vtedy sa obe dámy objavili v rannej šou Regis & Kelly. „Je to taký hlúpy príbeh. Milujem Madonnu a milujem ju bez ohľadu na to, stále ju milujem. Bola pre mňa veľkou inšpiráciou, ale nejako sa to zvrtlo. Bola som fanúšička a túžila som stretnúť Madonnu, až tak, aby ma pozvala do svojej šatne,“ opísala Pink.

Latto Čítajte viac Štýlová mama Pink, Scherzinger ako bohyňa v ružovej a tieto dve dámy - súboj o odvážnejší výstrih vyhráva...

Moderátor talk-šou o jej slabosti vedel a tak si zavtipkoval, že „Pink odpadáva v zákulisí, lebo tam má svoj veľký idol“. Speváčka však na jeho slová zareagovala tiež s humorom a trochou drzosti. „Myslela som si, že Madonna chce stretnúť mňa,“ uviedla vtedy vraj. Výsledok však bol úplne opačný a popová kráľovná sa svojej mladšej kolegyni vyhla. Tento príbeh jej pravdepodobne musel zostať v pamäti, lebo Madonna sa s Pink tiež odmietala stretnúť neskôr. Moderátor rádiovej šou Howard Stern však zavtipkoval tiež so slovami: „Počuj, Madonna je dnes tu.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Madonna #Pink #vystúpenie #nevraživosť

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...