Srdce televízneho fešáka nedostala. Hľadá sexy Natália z Ruže pre nevestu vzťah na zoznamkách?

Televízna šou Ruža pre nevestu spojila pred kamerami jedného fešáka a niekoľko príťažlivých mladých dám. Objavila sa medzi nimi aj tanečnica a modelka Natália Tlkancová.

29.03.2023 00:00
Natália Tlkancová Foto:
Tanečnica a účinkujúca zo šou Ruža pre nevestu Natália Tlkancová na 4. kole šou Let´s Dance.
debata

V nedeľu večer sa 29-ročná Bratislavčanka objavila na tanečnej šou Let's Dance a pred kamerami Markiza.sk priznala, že Tomáša Tarra vnímala viac ako kamaráta. Chýbala vraj medzi nimi iskra.

Mario Cimarro, Bronislava Gregušová Čítajte viac Večer plný lásky? Cimarro sa zaľúbene škeril vedľa slovenskej krásky, no vyhráva šťastie v očiach zaľúbenej Hospodárovej

Počas slávnostného tanečného večera Tlkancovú prehliadol málokto. Účastníčka šou Ruža pre nevestu sa totiž pred objektívy postavila v čipkovaných priehľadných šatách, pod ktorými jej bolo odvážne vidieť čiernu spodnú bielizeň.

Herec Mario Cimarro si zapózoval aj s...
Influencerka Naty Kerny v kreácii od Borisa...
+19Modelka a influencerka Karolína Chomisteková. V...

Zvodná Bratislavčanka sa nevyhla ani otázke, či má v pláne hľadať si vzťah po tom, čo sa jeho „hľadanie“ pred televíznymi kamerami neskončilo zdarom. „Ak niekoho stretnem, tak sa tomu nebránim. Ale nie je to teraz tak, že by som vypisovala chlapcom alebo denne chodila na večere. Nechávam to tak voľne,“ vysvetlila pre Markiza.sk. Dodala tiež, že zoznamky na internete alebo v mobilných aplikáciách využívať neplánuje.

MACO8414 Čítajte viac Ženísi z markízackej šou Novotný a Tarr sa stretli zoči voči: Nováčik prišiel sám, veterán opäť s (novou) kráskou

Natália Tlkancová bola v nedeľu večer na šou Let's Dance jednou z najodvážnejšie oblečených dám na červenom koberci. Medzi prítomnými však zaujali aj ďalšie tváre, či už z televíznej obrazovky alebo zo sveta sociálnych sietí a influencingu. Kto napríklad? Pozrite si našu galériu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #zoznamka #tanečnica #Let´s Dance #Ruža pre nevestu

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...