Harry sa chcel v Londýne stretnúť s otcom, z paláca prišla stručná odpoveď

Britské médiá prinášajú správy o možnom stretnutí princa Harryho s jeho otcom.

29.03.2023 00:00
harry Foto: ,
Princ Harry v Londýne.
debata (5)

Britský princ Harry v pondelok prišiel na londýnsky najvyšší súd, aby sa zúčastnil na predbežnom pojednávaní s vydavateľstvom Associated Newspapers, s ktorým sa súdi pre podozrenia z nezákonného získavania informácií, o jeho návšteve sme na pravda.sk písali v pondelok (nižšie).

harry Čítajte viac Princ Harry sa objavil v Londýne. Nie, smútok za rodinou ho do Británie nepriviedol. Tu je dôvod jeho návštevy

Britské médiá teraz prinášajú správy o možnom stretnutí princa Harryho s jeho otcom, kráľom Karolom III. Ako píše „The Telegraph“, s najväčšou pravdepodobnosťou k nemu nedôjde.

Britský princ Harry v pondelok prišiel na...
Princ Harry odchádza zo súdu na zábere z...
+8Spevák Elton John odchádza zo súdu v Londýne,...

„Čas na rodinné stretnutie?“ napísala napríklad na Twitteri Roya Nikkhah, odborníčka na kráľovskú rodinu z The Sunday Times. Ako cituje denník „The Telegraph“ svoje zdroje z paláca, princ Harry vraj kontaktoval po príchode do Londýna svojho otca. Stretnutie sa však nedalo dohodnúť, pretože z paláca mu odpovedali, že "kráľ Karol III. je príliš zaneprázdnený.“

V týchto dňoch mal byť britský panovník na plánovanej návšteve Francúzska, ale svoju cestu, ktorú mal absolvovať aj s manželkou, zrušil pre protesty proti dôchodkovej reforme.

Harry sa v Londýne zúčastnil na predbežnom pojednávaní s vydavateľstvom Associated Newspapers. Vydavateľstvo, ktoré vydáva bulvárny denník Daily Mail, obvinila z nezákonného získavania informácií skupina známych osobností. Okrem princa Harryho vydavateľstvo zažaloval aj spevák Elton John s manželom Davidom Furnishom a herečky Sadie Frostová a Liz Hurleyová.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...