Jeremy Renner z marveloviek sa po desivej nehode učí chodiť. Ale vie, kedy sa chce ukázať na červenom koberci

Januárová nehoda herca Jeremyho Rennera (52) bola veľmi vážna. Slávna hviezda marveloviek po nej skončila v kritickom stave v nemocnici s množstvom zranení.

29.03.2023 12:00
Jeremy Renner Foto: ,
Herec Jeremy Renner.
debata

Renner, ktorý je známy napríklad z filmu Avengers: Endgame, vlastní dom na severozápade Nevady, čo je jedna z oblastí v USA, kde koncom minulého roka napadlo veľké množstvo snehu. Rennera prešiel pri odpratávaní snehu jeho vlastný snehový pluh.

Jeremy Renner Čítajte viac Slávna hviezda marveloviek je v kritickom stave! Herec utrpel vážne zranenie pri odpratávaní snehu

Herec sa postupne zotavuje a o svoje pokroky sa delí aj s fanúšikmi na sociálnych sieťach. Tento týždeň napríklad zverejnil video, na ktorom chodí s pomocou antigravitačného bežiaceho pásu. Renner vo videu potvrdil, že všetky pohyby pri chôdzi robí sám, pričom antigravitačný bežiaci pás mu uberá percentá z jeho telesnej hmotnosti, keďže jeho nohy pomaly zotavujú. „Teraz je čas, aby si moje telo oddýchlo a zotavilo sa vlastnou vôľou,“ napísal Renner v popise.

Ale slávny herec má aj veľké plány, ktoré potvrdil pre magazín Variety. Chce prísť na svetovú premiéru ďalšieho filmu z doku série Rennervations, ktorá sa uskutoční 11. apríla v Regency Village v Los Angeles.

Prvý kontakt
Amy Adamsová a Jeremy Renner na...
Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc.
Gemma...
+5Bourneov Odkaz
Rachel Weiszová a Jeremy Renner...

Renner sa preslávil aj v sérii filmov Mission: Impossible. Nominovaný na Oscara bol za hlavnú úlohu v dráme z vojny v Iraku Smrť čaká všade a vedľajšiu úlohu v snímke Mesto.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jeremy Renner

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...