Hviezda Let's Dance očarila Karola III. na bankete v Nemecku. Nečudo, veď britský panovník s manželkou milujú...

Karol III. (74) sa počas svojej návštevy Nemecka spolu s manželkou Camillou zúčastnili na slávnostnom bankete, ktorý hostil nemecký prezident Frank-Walter Steinmeier.

30.03.2023 08:45
Germany Britain Royals Foto: ,
Banket s britským panovníkom Karolom III. a jeho manželkou v paláci Bellevue.
debata (1)

Na banket do paláca Bellevue v Berlíne dostalo pozvánku 130 hostí, ktorí sa pozdravili s kráľovským párom. Medzi nimi žiarila aj Motsi Mabuse (41), ktorá sedí v Nemecku v porote tanečnej šou Let's Dance.

zväčšiť Motsi Mabuse, porotkyňa nemeckej verzie... Foto: Profimedia
karol III. Motsi Mabuse, porotkyňa nemeckej verzie Let's Dance s manželom Evgenijom Voznyukom na bankete v paláci Bellevue. Stretnutie s britským panovníkom Karolom III. a jeho manželkou.

Na bankete sa objavila v sprievode svojho manžela Evgenija Voznyuka. Objektív fotografa zachytil nemeckú hviezdu v momente, ako si potriasa ruku s panovníkom. Tanečnica Mabuse pre RTL prezradila, že kráľovský pár je nadšenými fanúšikmi obdobnej šou vysielanej v Británii pod názvom Strictly Come Dancing.

zväčšiť Motsi Mabuse, porotkyňa nemeckej verzie... Foto: ČTK / imago stock&people / IMAGO
Motsi Mabuse Motsi Mabuse, porotkyňa nemeckej verzie Let's Dance s manželom Evgenijom Voznyukom na bankete v paláci Bellevue.

„Je mi veľkou cťou a potešením, že nás Jeho Veličenstvo pozvalo s manželom na štátny banket, ktorý usporiadal spolkový prezident a vyjadrilo želanie spoznať mňa a môjho manžela,“ prezradila populárna porotkyňa Let's Dance pre RTL a dodala: „Možno si vymeníme pár slov o tanci. Strictly Come Dancing v Buckinghamskom paláci by bol sen,“ dodala.

Banket  s britským panovníkom Karolom III. a...
Niekdajšia nemecká kancelárka Angela Merkelová...
+7Niekdajšia nemecká kancelárka Angela Merkelová...

Na štátnom bankete, ktorý hostil nemecký prezident Frank-Walter Steinmeier, Karol III. poukázal na záväzok Británie a Nemecka „chrániť a podporovať spoločné demokratické hodnoty“. „Toto je dnes jasne stelesnené, keď spolu stojíme na strane Ukrajiny pri obrane slobody a suverenity tvárou v tvár nevyprovokovanej agresii,“ uviedol britský panovník.

harry Čítajte viac Harry sa chcel v Londýne stretnúť s otcom, z paláca prišla stručná odpoveď

„Vzťahy Nemecka a Spojeného kráľovstva znamenajú pre mňa veľa… som teraz viac, než kedykoľvek predtým, presvedčený o ich trvalej hodnote pre nás všetkých,“ uviedol Karol s tým, že kým bude kráľ, spraví všetko pre ich posilnenie. Karol navštívil Nemecko pred tým, ako sa stal kráľom, približne 40-krát a svoju reč predniesol z časti po anglicky a z časti po nemecky.

V Nemecku sa aktuálne na RTL vysiela už 16. séria Let's Dance. V porote okrem Motsi Mabuse sedí aj Slovákom dobre známy Jorge González, ktorý výkony súťažiacich v šou na Markíze hodnotil v siedmej sérii. Moderátormi nemeckej šou sú populárni Daniel Hartwich a Victoria Swarovski a medzi súťažiacimi sú mená ako Anna Ermakova – 22-ročná dcéra Borisa Beckera, herečka Julia Beautx, šéfkuchár Ali Güngörmüş či hádzanár Michael „Mimi“ Kraus.

Jorge González ako porotca v aktuálnej, už 16....
Jorge González ako porotca v aktuálnej, už 16....
+2Jorge González ako porotca v aktuálnej, už 16....

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Karol III.

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...