Scenárista seriálu Iveta prekvapil (nielen) Česko. Na Levoch s vnadnou herečkou a o dva týždne... oženil sa s bývalkou

Poriadny rozruch spôsobil známy český scenárista Petr Kolečko, ktorého aj slovenskí diváci môžu dobre poznať vďaka jojkárskemu seriálu Iveta. Napísal totiž k nemu scenár.

30.03.2023 14:36
760737093 Foto:
Scenárista Petr Kolečko a herečka Denisa Nesvačilová na vyhlásení cien Český lev.
debata

Nie však s Ivetou, ale s dvoma úplne inými ženami súvisí aktuálna „kauza“, ktorou žije český bulvár a médiá. Kolečkov súkromný život je totiž celkom vďačným sústom a dá sa povedať, že v tom vychytený scenárista nie je celkom nevinne.

Jana Plodková Čítajte viac Hviezdy hitu Iveta Germáni a Ferencová na Českých levoch boli za absolútne divy! Najlepšie oblečená? Táto česká herečka...

Kolečko sa pred pár dňami oženil s víťazkou súťaže Česká Miss Anetou Vignerovou, na základe životného príbehu ktorej vznikla aj predloha k hitu Iveta. Na tom by možno nebolo nič zvláštne, keby sa len pred pár týždňami, konkrétne začiatkom marca neobjavil Petr Kolečko na vyhlásení cien Český lev v spoločnosti inej ženy – herečky Denisy Nesvačilovej.

Práve ona bola údajne dôvodom scenáristovho rozchodu v auguste minulého roka s víťazkou súťaže krásy a známou modelkou Vignerovou. Neskôr sa „nový párik“ znovu rozišiel, aby to Kolečko ešte raz skúsil s bývalou partnerkou, s ktorou má aj syna.

zväčšiť Petr Kolečko a Aneta Vignerová na zábere z... Foto: Profimedia
681818638 Petr Kolečko a Aneta Vignerová na zábere z apríla 2022.

Vyšlo však najavo, že scenárista sa ďalej stretával s Denisou Nesvačilovou a tak „druhá šanca“ skončila rýchlejšie, ako by jeden „řekl švec“. Začiatkom marca sa dvojica potom objavila na vyhlásení cien Český lev, kde príťažlivá ryšavka podľa mnohých svojimi dotykmi a verbálnymi prejavmi dávala najavo ich romantický vzťah. Pre médiá ho však nekomentovali.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Aneta Vignerova (@anetavignerova)

A potom prišlo najväčšie prekvapenie. Modelka Aneta Vignerová totiž potvrdila, že sa s Petrom Kolečkom vzali. „Niekedy je potrebné urobiť razantný krok,“ napísala Vignerová na sociálnej sieti. „Prečo sme ho spolu urobili, je len naša vec. Sú veci, ktoré o tom všetkom vieme naozaj len my. Vám, čo ma tu dlhodobo podporujete, ďakujem a verím, že ma podporíte aj teraz. Všetkým ostatným prajem, aby sa snažili nájsť viac tolerancie a lásky, tak ako sa snažíme my dvaja s Petrom,“ uviedla tiež.

614212835 Čítajte viac Nácvik na svadbu? Česká Miss Vignerová žiarila v šatách nevesty, k sobášu má jasný postoj

Dvojica sa mala zosobášiť už 14. marca, teda necelé dva týždne po tom, ako si na Levoch hrkútal Petr Kolečko s Denisou Nesvačilovou. My všetkým trom zainteresovaným želáme veľa šťastia a uvidíme, čo prinesú ďalšie mesiace. Možno aj nový scenár k seriálu o láske ku dvom ženám.

Herečka Tatiana Dyková na vyhlásení cien Český...
Slovenská režisérka a herečka Tereza Nvotová v...
+12Herečka Elizaveta Maximová na vyhlásení cien...
Video

VIDEO: S herečkou a speváčkou Alžbetou Ferencovou sme sa zhovárali o seriáli Iveta, skúsenostiach v šoubiznise, reakciách okolia, ale tiež o jej rómskom pôvode, o tom, ako vníma, keď ju ľudia chvália či o tom, aké plány má do budúcnosti a na čo by sa chcela najviac sústrediť v kariére.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Aneta Vignerová #Petr Kolečko #Denisa Nesvačilová

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...