Gwyneth Paltrow vyhrala súd kvôli zrážke na svahu. Keď odchádzala zo sály, mužovi, ktorý žiadal milióny, pošepkala toto

Hollywoodska herečka Gwyneth Paltrow vyhrala súd s mužom, ktorý ju žaloval kvôli zraneniam utrpeným pri zrážke na zjazdovke v americkom štáte Utah v roku 2016.

31.03.2023 07:26
Gwyneth Paltrow Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow odchádza zo súdu Park City District Courthouse v Utahu po tom, čo porota rozhodla o jej víťazstve v spore s Terrym Sandersonom.
debata

Porota sa jednomyseľne zhodla, že Paltrow zrážku nezavinila a za žalobcove zranenia nemôže, uviedli tlačové agentúry.

Herečka sa tak vyhne zaplateniu bezmála 3,3 milióna dolárov, ktoré ako odškodnenie plus úroky žiadal žalobca, napísala agentúra AFP. Obžaloba totiž žiadala 33 dolárov za každú hodinu každého dňa od nehody až do žalobcovej smrti, ktorá by mohla nastať po desiatich rokoch. Takto vypočítaná čiastka dospela k sume 3,276 milióna dolárov, dodala AFP.

Gwyneth Paltrow Čítajte viac Gwyneth Paltrowovú zažaloval muž, s ktorým sa zrazila na lyžiach. Akú sumu žiada od hollywoodskej hviezdy?

V súčasnosti 76-ročný Terry Sanderson herečku obvinil, že ho zrazila na lyžiach a spôsobila mu dlhodobé zranenia. Paltrow vinu odmietala a Sandersona tiež zažalovala: symbolicky o jeden dolár a uhradenie výdavkov za advokáta.

Herečka Gwyneth Paltrow odchádza zo súdu Park...
Herečka Gwyneth Paltrow na zábere zo súdneho...
+6Advokát Steve Owens pri záverečnej reči ukazuje...

„Cítim sa očistená z nepravdivého obvinenia ohrozujúceho moju integritu,“ uviedla hviezda filmov Iron Man a úspešná podnikateľka s vlastnou platformou GOOP vo vyhlásení. V ňom podľa agentúry AP ocenila prácu sudcu a poroty a poďakovala sa im za ohľaduplnosť pri vyriešení prípadu.

zväčšiť Herečka Gwyneth Paltrow na zábere zo súdneho... Foto: SITA/AP, Rick Bowmer
Gwyneth Paltrow Herečka Gwyneth Paltrow na zábere zo súdneho procesu s Terrym Sandersonom, ktorému sa prihovorila po tom, čo porota rozhodla o jej víťazstve.

Po rozhodnutí poroty sa blondínka pri odchode zo súdnej siene pristavila aj pri svojom oponentovi a žalobcovi. Kamery ju zachytili, ako sa k nemu naklonila a čosi mu do ucha pošepkala. Podľa portálu Entertainment Tonight to vraj boli slová: „Želám vám všetko dobré.“ Sanderson hviezde odpovedal. „Ďakujem vám, zlatko,“ znelo vraj z jeho úst.

Paltrow a Sanderson sa zrazili na lyžiach vo februári pred siedmimi rokmi na zjazdovke pre začiatočníkov v luxusnom lyžiarskom stredisku Deer Valley Resort v utažskom meste Park City, ktoré každoročne víta celebrity prichádzajúce na filmový festival Sundance. Sanderson mal po zrážke štyri zlomené rebrá a otras mozgu.

Súdny proces, ktorý trval dva týždne, bol podľa AP najväčší – a ostro sledovaný – spor celebrít od súdnej bitky, ktorú vlani pred kamerami a verejnosťou zvádzali herci a bývalí manželia Johnny Depp a Amber Heard. Paltrowovú preslávila okrem iného rola vo filme Zamilovaný Shakespeare, za ktorú bola ocenená Oscarom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #zranenie #Gwyneth Paltrow #víťazstvo #lyžovačka #zmierenie

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...