Hviezda Komisára Rexa žije s dvoma ženami: Všetko nám funguje, akurát posteľ je malá

O polyamorii, teda vzťahu s dvoma či viacerými partnermi alebo partnerkami súčasne, sa v poslednom čase hovorí stále viac. A nielen hovorí. Nájdu sa aj ľudia, ktorí ju s úspechom a spokojnosťou praktizujú. Jedným z nich je aj známy herec z hitu Komisár Rex.

01.04.2023 00:00
765949550 Foto:
Herec Gedeon Burkhard a jeho partnerky Sascha Veduta (vľavo) a Ann-Britt Dittmar na zábere z mája 2022.
debata (3)

Reč je o jednom z predstaviteľov titulnej role, hercovi Gedeonovi Burkhardovi, fešákovi, ktorý lámal srdcia mnohých diváčok v Európe, tie slovenské nevynímajúc. Práve on sa nedávno rozhovoril otvorene o svojom súkromí a vzťahu, ktorý má. Nie s jednou, ale s dvoma ženami, s ktorými všetci žijú pod jednou strechou.

sex, vzťah, intimity Čítajte viac Najväčšie mužské erotické tajomstvá. Čo vám chlapi v posteli nechcú povedať?

Päťdesiattriročný herec pre magazín Bunte potvrdil, že už nejaký čas žije v trojici s Ann-Britt Dittmarovou (33) a ukrajinskou chemičkou Sashou Vedutou. „Nie som však žiaden veľký macho, ktorý má dve manželky. Je to skutočný vzťah v trojici, nielen sexuálne, ale je to vyvážené a hlboké spojenie vo všetkých aspektoch,“ citoval Burkharda portál Bunte.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BUNTE (@bunte_magazin)

Ako tiež prezradil, prvú spoznal Ann-Britt, stalo sa tak v roku 2019. Druhú partnerku si do vzťahu „prizvali“ o dva roky neskôr a Sasha už s nimi zostala. Trojica pritom žije v priestrannom dvojdome, kde v oddelenej časti žila vedľa Burkharda aj jeho vlastná mama. Tej vraj synov dvojvzťah nebol najprv veľmi po chuti, ale s oboma „nevestami“ si vraj už teraz veľmi dobre rozumie.

Burkhard, ktorý sa objavil aj v hitoch Kobra 11 ale tiež niekoľkých českých rozprávkach či filme Lída Baarová, sa priznal, že jediný problém v jeho súčasnom vzťahu je veľkosť posteľ. Nemecký herec je však známy aj vlastnými videami na domáce práce a zlepšováky, takže údajne má teraz ambíciu vyriešiť problém vlastnými šikovnými rukami. „Zväčším posteľ v každom smere o 30 až 40 centimetrov, možno zaplním dieru na trhu,“ komentoval s humorom.

O polyamorii nedávno vznikol aj film Hranice lásky, v ktorom si titulnú rolu zahrala česká herečka Hana Vagnerová. Spoločne s ňou sme sa o nových podobách vzťahoch zhovárali aj počas návštevy v redakcii Pravdy. Viac si pozrite vo videu nižšie.

Video

VIDEO: S herečkou a scenáristkou Hanou Vagnerovou o súčasných vzťahoch, o tom, ako spoločnosť vníma sexualitu, ako chybujeme v komunikácii s partnerom, ale tiež o tom, ako odhaduje vývoj vo vzťahoch v budúcnosti.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #žena #polyamoria #Gedeon Burkhard

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....