O súkromí ani muk... teraz však hviezda Múmie urobila výnimku. Toto sú jej slová

Niektorým hercom sa jednoducho darí roky držať svoj súkromný život absolútne mimo dosahu médií a verejnosti. Jedným z nich je aj Rachel Weisz, hviezda hitov ako Múmia či Čierna vdova, ktorá má aktuálne nový projekt.

05.04.2023 00:00
Rachel Weisz Foto: ,
Herečka Rachel Weisz na premiére novinky Dead Ringers v New Yorku.
debata

V rámci promo aktivít spojených práve s premiérou novinky Dead Ringers, sa herečka zhovárala aj s portálom Net-a-porter.com. Po dlhom čase venovala niekoľko slov aj svojmu súkromnému životu. Ak však niekto očakáva, že prezradila niečo špeciálne alebo výnimočné, bude asi sklamaný.

Jennifer Aniston a Adam Sandler Čítajte viac Preboha, veď si zavri tie ústa, opísal bozkávanie s Anistonovou Sandler. Ale aj ona mala pripomienky, takéto...

„Povedala by som, že slová súkromný život pre mňa presne to znamenajú – že máte súkromný život, ktorý sa týka skutočného života. A potom je tu ešte fantázia, ten druhý život,“ komentovala Rachel Weisz, ktorá je už viac ako jednu dekádu vydatá za herca Daniela Craiga, hrdinu bondovskej série a hviezdu dvojice filmov zo série Na nože.

zväčšiť Herečka Rachel Weisz na premiére novinky Dead... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Rachel Weisz Herečka Rachel Weisz na premiére novinky Dead Ringers v New Yorku.

Päťdesiattriročná herečka pritom Craigovi ako 47-ročná porodila dieťa – dcérku. Nie je však známe ako dievčatko vyzerá a dlho nebolo jasné ani to, ako sa volá. Pred časom sa však údajne mala prerieknuť staršia dcéra herca Daniela Craiga – Ella Craig, ktorá prezradila, že dievčatko dostalo meno Grace. Okrem spoločného potomka s Craigom je Rachel Weisz tiež mamou syna Henryho. Jeho otcom je herečkin expartner – režisér Darren Aronofsky. Ani v prípade tínedžera Henryho však existuje len pár fotografií od paparazzov a takmer žiadne komentáre či informácie.

zväčšiť Herecký pár Daniel Craig a Rachel Weisz na... Foto: Profimedia
Daniel Craig a Rachel Weisz Herecký pár Daniel Craig a Rachel Weisz na zábere z Brooklynu v roku 2021.

Herečka Rachel Weisz sa o pár dní predstaví divákom streamovacej platformy Amazon Prime v projekte Dead Ringers, ktorý je vlastne televíznym remake kultového filmu z roku 1988 od režiséra Davida Cronenberga. Rachel si v ňom zahrala hlavnú dvojrolu – dvojčatá Elliot a Beverly Mantleové, ktoré zdieľajú všetko: drogy, milencov a neospravedlňujúcu túžbu urobiť čokoľvek.

Elliot je spoločenská, ľahko sa nudí a je chaotická, pričom hviezda ju opisuje ako „hladnú po jedle, sexe aj zážitkoch“, zatiaľ čo Beverly je plachá, rezervovaná a „má ťažký vzťah s potešením“. Stvárnenie dvoch rozličných charakterov v jednom projekte je určite hereckou výzvou a pútavo vyzerá už trailer k filmu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #súkromný život #Daniel Craig #Rachel Weisz #tajomstvo

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...