Lakatošová pred blížiacim sa jubileom: Na tanečný večer v priehľadnej kreácii a slová chvály na Gáboríkovu adresu

Návrat do tanečnej šou si v nedeľu večer užila aj slovenská podnikateľka a šéfka súťaže Miss Silvia Chovancová-Lakatošová. Hoci tentoraz už nie ako tanečnica, ale hosť v hľadisku.

05.04.2023 00:00
Silvia Chovancová-Lakatošová Foto:
Silvia Chovancová-Lakatošová na piatom večere šou Let´s Dance.
debata

Lakatošová, ktorá v minulosti účinkovala v markízackej televíznej šou a predvádzala svoje tanečné umenie aj talent, sa v nedeľu prišla pozrieť na svojich kolegov. „Spomienky, len tie najkrajšie,“ napísala neskôr na sociálnej sieti.

Ivana a Marián Gáboríkovci, gáborík Čítajte viac Snažila som sa pozerať na vás, ale nešlo to... Adresovala Drexler Gáboríkovi. Let's Dance má za sebou najdojímavejšiu rozlúčku

Spoločnosť jej v hľadisku aj na červenom koberci robil manžel Pavol Chovanec a manželská dvojica si užívala spoločenský, ale tak trochu aj spoločný romantický večer.

Influencerka Silvia Križanová s partnerom.
Moderátorka Lucia Hlaváčková.
+19Moderátor Viktor Vincze.

Zdá sa však, že dianie na tanečnom parkete a konkrétne jeden zo súťažných párov vnukol Lakatošovej aj zaujímavý nápad. Reč je o bývalom hokejistovi Mariánovi Gáboríkovi, ktorý vyhlásil, že manželia by mali spolu aj tancovať. Zjavne to utužuje a vylepšuje vzťahy.

zväčšiť Silvia Chovancová-Lakatošová a jej manžel Pavol... Foto: TV Markíza
Silvia Chovancová-Lakatošová na piatom večere šou Let´s Dance. Silvia Chovancová-Lakatošová a jej manžel Pavol Chovanec na piatom večere šou Let's Dance.

„Dobrý nápad, túžim si zdokonaliť tango argentino a už aj partnera mám. Majo, skvelý nápad, ďakujem za všetky manželky,“ napísala tiež na Instagrame Lakatošová. Či týmto nápadom bude nadšený aj moderátor a dnes najmä podnikateľ Chovanec, však isté nie je. Konieckoncov, veď jeho manželka to zhodnotila celkom otvorene. „Konečne s mojim Palim, ale nie ako tanečným partnerom – to by nedopadlo,“ okomentovala tiež v pondelok svoj víkendový zážitok z markízackej šou.

Ján Koleník a jeho kolegyňa Adela Vinczeová Čítajte viac Adela, toto je zásah do čierneho! Vinczeová v priehľadnej róbe ovládla tanečný večer, s Koleníkom vyzerali ako z Hollywoodu

Lakatošovú, ktorá už o mesiac (presne 7. mája) oslávi okrúhle jubileum, tiež nebolo možné prehliadnuť aj vďaka sexy outfitu. Jej čierny top s transparentnou látkou na prednom diele, ktorý doplnila nohavicami a výrazným opaskom so štrasovou sponou, udrel do očí nejednému pánovi či dáme. Iba pred pár týždňami sa Lakatošová objavila aj na módnej prehliadke Fera Mikloška, ktorý je jej dobrým kamarátom a tiež dvorným dizajnérom. Toto povedala pred kamerou TV Pravda.

Video

VIDEO: Silvia Lakatošová miluje čiernu a Mikloška. A čo prezradila o budúcnosti súťaže krásy?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #Marián Gáborík #Silvia Lakatošová-Chovancová #Pavol Chovanec

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...