Pýtajte sa ma už na iné ako na moju hmotnosť, odkazuje hviezda seriálových hitov. Toto je americká posadnutosť

Azda niet diváka, ktorý by ju už nevidel v nejakom projekte. Herečka Melanie Lynskey patrí medzi najobsadzovanejšie, čo sa týka seriálového žánru.

08.04.2023 00:00
Melanie Lynskey Foto: ,
Herečka Melanie Lynskey prichádza na premietanie projektu Yellowjackets v Los Angeles.
debata

Iba za obdobie posledného roka bolo možné Lynskeyovú vidieť v troch veľkých televíznych hitoch. Objavila sa v jednej z epizód seriálu The Last of Us, zahrali si v projekte Candy, ale tiež hite Yellowjackets, ktorý sa len pred pár dňami dočkal druhej série.

Christina Ricci Čítajte viac Pamätám si všetko, on nič, ako každý chlap, hovorí o kolegovi seriálová Wednesday. Triumfuje aj po jeho boku

Práve v súvislosti s ním sa spája aj skúsenosť, o ktorej talentovaná herečka prehovorila pred pár mesiacmi. Vtedy vraj od nej niekto z produkcie chcel, aby pre rolu v seriáli schudla. Nedávno však priznala, že odvtedy, ako to spravila, všetci sa jej znovu a znovu pýtajú na rovnakú vec.

Herečka Courtney Eaton na premietaní druhej...
Herečka Simone Kessell.
+7Herečka Melanie Lynskey prichádza na...

„Som už z toho unavená. Želala by som si, aby som mohla hovoriť o mojom herectve. Alebo ja neviem, o mojom manželovi, alebo o tom, aké cereálie raňajkujem,“ citoval herečku portál The Wrap. Podľa Lynskeyovej je už unavujúce neustále začínať vetu slovami: „Áno, je to moje telo…“

Herečka Danielle Macdonald. Čítajte viac 12 hviezd, ktorým príroda nadelila krivky aj pár kíl plus! Vyzerajú úžasne, inšpirujte sa ich štýlom

Tmavovláska zároveň dodala, že podobné otázky sú špeciálne akási „americká posadnutosť“. „Robím rozhovory aj v iných krajinách a úprimne, tam takéto otázky vôbec nedostávam. Ale tak je to, ako to je. Asi budem o tom hovoriť až do momentu, pokiaľ už nebudem musieť,“ doplnila 45-ročná Lynskey, ktorú diváci poznajú napríklad aj z romantickej rozprávky Večný príbeh – atypickej variácii na príbeh Popolušky, v ktorej si zahrala s Drew Barrymoreovou.

Snímka len nedávno oslávila 25. výročie vzniku a herečky sa pri tej príležitosti stretli v talk-šou Barrymoreovej a spomínali na časy nakrúcania.

Americká topmodelka Ashley Graham.
Herečka Melissa McCarthy počas slávnostného...
+22Herečka Danielle Macdonald.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #nakrúcanie #hmotnosť #Melanie Lynskey

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...