Tom Brady a Reese Witherspoon ako nový pár snov? To sa podržte

Len v marci oznámila oscarová herečka smutnú správu. Jej manželstvo sa rozpadlo.

10.04.2023 00:00
debata

47-ročná Reese Witherspoon vo vyhlásení uviedla, že sa rozvádza s 52-ročným Jimom Tothom po takmer 12-tich rokoch manželstva. „S veľkou opatrnosťou a po dlhom zvažovaní sme urobili ťažké rozhodnutie rozviesť sa.“ Herečka sa vo svojom texte ďalej obzerala za spoločnou minulosťou a spomína na "veľa nádherných spoločných rokov“. Teraz sa plánuje „pozerať do budúcnosti a s veľkou láskou a úctou sa pozerať na to, čo spolu vybudovali.“

Reese Witherspoon Čítajte viac Pravej blondínke Witherspoonovej nevyšlo ani druhé manželstvo, po 12 rokoch hlási rozvod

V októbri oznámili koniec 13-rokov trvajúceho manželstva hviezda amerického futbalu Tom Brady a brazílska modelka Gisele Bündchen. „Dospeli sme k tomuto záveru priateľsky a sme vďační za čas, ktorý sme spolu strávili,“ napísal na sieti Instagram Brady. Bündchen vyhlásila, že ukončenie manželstva nie je nikdy ľahké, ale že sa postupne odcudzovali. "Tomovi prajem len to najlepšie,“ uviedla.

zväčšiť Reese Witherspoon a jej manžel  Jim Toth. Foto: PA / PA Images / Profimedia
Reese Witherspoon Reese Witherspoon a jej manžel Jim Toth.

Americkými médiami aktuálne „prebehla“ správa o randení Witherspoonovej a Bradyho. Obaja sú slávni a majú tendenciu pohybovať sa v podobných kruhoch, takže ich randenie bolo podľa instagramovej stránky, kde sa správa objavila po prvý raz, bolo celkom možné.

zväčšiť Gisele Bündchen a  Tom Brady. Foto: SHUTTERSTOCK
brady2 Gisele Bündchen a Tom Brady.

No zatiaľ, čo stačila jedna správa na Instagrame, magazín People priniesol vyjadrenie z okolia dvoch hviezd a to už znie oveľa menej bombasticky – zástupcovia Bradyho a Witherspoonovej dôrazne uviedli, že bývalá superhviezda NFL a hollywoodska blondínka nielenže spolu neboli na rande, ale ani sa osobne nepoznajú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Tom Brady

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...