Miláčik národa? Princ Louis prekvapil na veľkonočnej omši. Grimasy či opičky nečakajte, tentoraz bol z neho...

Prekvapením tohtoročnej veľkonočnej bohoslužby na hrade Windsor bola účasť najmladšieho člena rodiny princa Williama a princeznej Kate. Reč je, samozrejme, o princovi Louisovi.

11.04.2023 08:00
Princ Louis Foto: ,
Princ Louis odchádza z veľkonočnej omše.
debata (1)

Štvorročný chlapec, ktorý je v línii následníctva na britský trón štvrtým v poradí, kráčal do kaplnky svätého Juraja v sprievode svojej očarujúcej mamy – princeznej Kate. Čo si všimli takmer všetky britské médiá, bol však fakt, ako skoro sa Louis objavil na tradičnej bohoslužbe.

Princezná Catherine z Walesu a jej najmladší syn, princ Louis Čítajte viac Porušila protokol, ale krásnej princeznej Kate odpustia snáď všetko. Na veľkonočnej omši prekvapil aj Karol III. - aha, kto kráčal hneď za ním...

Len pre porovnanie, jeho starší brat – princ George absolvoval svoj „debut“ až vo veku 8 rokov, sestra Charlotte potom ako šesťročná. Prítomnosť roztomilého princa na nedeľňajšej bohoslužbe je však podľa médií jasná – dôvodom je predovšetkým jeho popularita v očiach verejnosti.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z...
Britský kráľ Karol III. a jeho manželka,...
+12Princ Edward a jeho manželka Sophie, vojvodkyňa...

Princ ju odštartoval už minulý rok, keď sa zúčastnil na viacerých podujatiach súvisiach s oslavami jubilea vlády kráľovnej Alžbety II., jeho dnes už zosnulej prastarej mamy. Jeho uvoľnenosť, grimasy či opičky po boku vždy elegantnej mamy a seriózne pôsobiaceho otca nadchli davy a boli aj zdrojom mnohých zábavných záberov, ktoré obleteli svet.

zväčšiť Princ William a jeho manželka Kate, princezná z... Foto: SITA/AP, Yui Mok
Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu prichádzajú so svojimi deťmi - zľava: princom Georgeom, princeznou Charlotte a princom Louisom na veľkonočnú bohoslužbu na hrade Windsor.

Tentoraz sa však zdá, že princova neposednosť ustúpila na druhú koľaj a Louis sústredenejšie počúval svojich rodičov. Do kaplnky svätého Juraja kráčal držiac za ruku mamu Kate, pri odchode z bohoslužby sa potom o neho staral otec – princ William. A zdrojom komentárov a nadšenia bol iba jeho roztomilý „kukuč“ pre objektívy. Viaceré zdroje zo zákulisia kráľovskej rodiny tvrdia, že rodičia sa snažia svojho najmladšieho pripraviť na väčšiu pozornosť médií. Tá príde aj s blížiacou sa korunováciou kráľa Karola III., ktorá sa bude konať už 6. mája.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac To snáď nie, braček! Video s reakciou princa Georgea na bujaré správanie jeho malého brata Louisa baví Britániu

Na tohtoročnej veľkonočnej omši však princ Louis nebol jediným prekvapivo mladým členom kráľovskej rodiny, ktorý sa objavil medzi účastníkmi. Rovnako to platilo aj pre iba štvorročnú Lenu Tindall, dcéru Zary a Mika Tindallovcov. Manželská dvojica však nechala doma najmladšieho syna – len dvojročného Lucasa.

Princ Louis  na balkóne Buckinghamského paláca...
Kráľovná Alžbeta II., vojvodkyňa Kate, princ...
+10Princ Louis na zábere, ktorý vznikol v Norfolku...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #mladosť #princezná Kate #princ Louis #bohoslužba #Veľkonočná nedeľa

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...