Pozdrav z neba: Oscarová hviezda Swank porodila dvojičky, prvý záber dojíma, jej slová ešte viac

Špeciálny význam bude mať pre americkú herečku Hilary Swankovú tohtoročná Veľká noc. Sviatočné dni sa totiž niesli v znamení pôrodu a príchodu hneď dvoch ratolestí. Swank porodila dievčatko aj chlapca.

11.04.2023 10:55
Hilary Swank Foto: ,
Tehotná herečka Hilary Swank pózuje fotografom v kreácii Prada.
debata

Štyridsaťosemročná dvojnásobná držiteľka Oscara potvrdila správy o pôrode odkazom na svojom Instagrame. Zverejnila tam na Veľkonočný pondelok fotografiu, na ktorej stojí chrbtom k objektívu a na rukách drží dve bábätká.

„Nebolo to ľahké. Ale stálo to za to. Je to chlapec (a dievča!),“ napísala k fotografii. „Majte krásnu Veľkú noc. Pozdravujem z absolútneho neba,“ dopísala tiež hviezda filmov ako Chlapci neplačú či Million Dollar Baby.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hilary Swank (@hilaryswank)

Herečka už dávnejšie prezradila, že dvojičky sú v jej rodine časté, takže ju neprekvapilo, že aj ona otehotnela s dvojčatami. „Moja stará mama pochádza z dvojčiat a aj stará mama môjho muža (pozn. redakcie: Philip Schneider) sa narodila ako dvojča,“ prezradila Swank ešte na jeseň minulého roka, keď promovala svoj nový projekt – nový seriál Alaska Daily.

Herečka sa tiež zaradila do zoznamu pár hollywoodskych herečiek, ktoré deti na svet priviedli tesne pred dovŕšením okrúhlej päťdesiatky. S príchodom dvojičiek do rodiny sa však radí do omnoho početnejšieho zoznamu známych osobností, ktoré už doma dvojičky majú. Ktoré to sú? Pozrite si našu galériu, komu sa tiež narodili v minulosti dvojičky.

Herečka Sarah Jessica Parker s manželom...
Austrálsky herec Chris Hemsworth a jeho...
+12Herec, režisér a producent George Clooney a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dvojičky #Hilary Swank

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...