O Benovi zásadne nečítam. Je mi zle, aj keď napíšu niečo pekné, vyhlásila Jennifer Garner

Má nový projekt, v ktorom nahradila slávnu hollywoodsku kolegyňu. Herečka Jennifer Garner sa pri jeho propagácii nevyhýba ani otázkam na súkromie.

14.04.2023 00:00
Jennifer Garner Foto: ,
Herečka Jennifer Garner predstavila nový projekt The Last Thing He Told Me.
debata

Herečka, ktorú slovenskí diváci poznajú napríklad zo seriálových hitov Alias či Daredevil sa vracia na televízne obrazovky v seriáli The Last Thing He Told Me, ktorý vznikol v produkcii Apple TV+. Hlavnú rolu manželky, ktorá musí čeliť šokujúcim odhaleniam zo života svojho muža, mala pôvodne stvárniť Julia Roberts. Tá však z projektu odstúpila a rolu získala Garner.

Charlotte Casiraghi a jej manžel - filmový producent Dimitri Rassam Čítajte viac Mám úžasnú ženu, vyhlásil manžel krásky z monackého kniežatstva. Spolu ich však nevideli už mesiace

V rozhovore pre Today.com prezradila, že sa jej to podarilo aj vďaka srdcervúcemu listu, ktorý napísala produkcii a tvorcom zo streamovacej platformy. „Uložila som deti spať, spravila som si kávu a zostala hore celú noc, aby som napísala list, v ktorom som im vysvetlila, že by som naozaj, ale naozaj chcela hrať túto úlohu,“ vysvetlila Jennifer Garner.

zväčšiť Herečka Jennifer Garner správy o svojom... Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Jennifer Garner Herečka Jennifer Garner správy o svojom bývalom, ani o ich rodine nečíta.

Päťdesiatročná mama troch detí a exmanželka herca Bena Afflecka sa v jednom z rozhovorov, ktoré sprevádzajú premiéru projektu na streamovacej platforme, nevyhla ani otázke na ex-manžela a ich spoločnú rodinu. Prezradila však, že správy či články o nich nečíta.

Ben Affleck (vľavo) a jeho kolega Matt Damon Čítajte viac Affleck a Damon opäť spolu, spokojnosť sama: Toto hollywoodske kamarátstvo nezničila sláva, ani spoločné filmy

„Fakt sa usilovne snažím, aby som v tlači nezahliadla nič, čo sa nás týka,“ uviedla herečka v rozhovore pre Stellar Magazine. „Nerobí mi to vôbec dobre, ani vtedy, ak píšu o nás niečo pekné,“ komentovala Garner, ktorá tiež uviedla, že sa snaží na sociálnych sieťach vyhýbať tomu, aby zahliadla nejaké „meme“ alebo humorné koláže, ktoré sa týkajú jej rodiny či jej bývalého partnera.

zväčšiť Herečka Jennifer Garner na zábere zo seriálu... Foto: SITA/AP, Saeed Adyani/Apple TV+ via AP
Jennifer Garner Herečka Jennifer Garner na zábere zo seriálu The Last Thing He Told Me.

„Verím, že naše životy stoja za memečká, ale nepotrebujem ich vidieť,“ dodala s humorom. V seriáli, ktorý má o pár dní premiéru, si okrem Garnerovej zahrala aj Angourie Rice či Nikolaj Coster-Waldau, Aisha Tyler a Augusto Aguilera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #rodina #Ben Affleck #Jennifer Garner

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...