Úsmevy pre fotografov a potom... Nové zábery princeznej Charlene a Alberta budia otázky: Je to celé pretvárka?

Najprv momentky s nežným úsmevom a sklopeným pohľadom, ktorý pripomína zamilovanú školáčku. Ale zdá sa, že spoločné chvíle princeznej Charlene a kniežaťa Alberta nemusia byť až také idylické.

15.04.2023 00:00
Monacké knieža Albert II. a jeho manželka,... Foto:
Monacké knieža Albert II. a jeho manželka, princezná Charlene kráčajú uličkami Florencie, ktorú navštívili 13. apríla, aby oslávili 160. výročie existencie monackého konzulátu v tomto meste.
debata (2)

Upozornili na to aj viaceré šoubiznisové portály v Taliansku či Nemecku, ktorým neunikla nedávna návšteva monackého páru v talianskej Florencii. Dôvodom bolo, že práve v tomto historickom meste sídli konzulát Monaka a to dokonca okrúhlych 160 rokov. Výročie si teda prišli do priestorov Palazzo Vecchio užiť aj monacké knieža a jeho polovička.

charlene Čítajte viac Ako na hojdačke! Na Bále ruží Charlene chýbala, ale pozrite sa, kde sa teraz objavila a s kým

Samozrejme, už fakt, že 45-ročná Charlene sprevádzala svojho o dvadsať rokov staršieho partnera, vyvolal rozruch. Posledné mesiace sa totiž dvojica spolu neukazovala a princezná dokonca prestala komunikovať aj prostredníctvom oficiálnych vyhlásení či odkazov na sociálnej sieti. Potom sa odrazu znovu zjavila po manželovom boku.

Monacké knieža Albert II. a jeho manželka,...
Keď sa vypla väčšina kamier, zdalo sa, že...
+2Monacké knieža Albert II. a jeho manželka,...

Video, ktoré vznikli vo Florencii, však ukazuje dve podoby páru. Časť z neho tvoria momentky, kde dvojica pôsobí spokojne, usmieva sa a ochotne pózuje fotografom pri vedení zdvorilostnej konverzácie s ďalšími hosťami.

zväčšiť Keď sa vypla väčšina kamier, zdalo sa, že... Foto: Profimedia
Monacké knieža Albert II. a jeho manželka, princezná Charlene Keď sa vypla väčšina kamier, zdalo sa, že monacký pár až tak nadšene nepôsobí. Monacké knieža Albert II. a jeho manželka, princezná Charlene v priestoroch florentského Palazzo Vecchio.

Ďalšie momentky však už pôsobia menej idylicky, princezná Charlene stratí úsmev z tváre, knieža pôsobí vážnejšie, priam trochu nasrdene. Aj vzhľadom na fakt, že súkromie monackého páru púta pozornosť už niekoľko rokov, neprekvapí, že túto „reč tela“ a mimiku riešia mnohé médiá aj užívatelia na internete.

Knieža Albert II. Čítajte viac Monako, máme problém! Po Charlene nebolo na Bále ruží ani stopy. Albert však nie je jediný, kto má vraj manželské starosti

Odpoveď, čo je vlastne všetko za tým, opäť nemáme. Ale ktohovie, možno to je štandardná podoba vzťahu a lásky medzi členmi šľachtických rodín. Len pre ujasnenie – aj nedávno napríklad Dimitri Rassam – manžel Charlotte Casiraghiovej, členky monackej kniežacej rodiny – vyhlásil, že má úžasnú manželku. Na takom vyznaní by nebolo nič zvláštne, keby… keby dvojicu nevideli naposledy v novembri 2022. Alebo, že by práve to bol recept na úžasné manželstvo?

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #florencia #pretvárka #princezná Charlene #knieža Albert

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...