O Diane hovorí len zriedka, teraz z úst princeznej Kate vyšli tieto slová... Čo prezradila o žene, ktorú nikdy nestretla?

Na verejnosti hovorí o nej len málokedy, no nedávno urobila princezná Kate výnimku. Jej slová na adresu princeznej Diany, zosnulej mamy jej manžela - princa Williama, zaujali aj britskú tlač.

01.05.2023 00:00
princ William a princezná Kate Foto: ,
Lucy Williams z mesta Aberfan drží v náručí syna Daniela, ktorý si vzal do rúk kabelku princeznej Kate.
debata (4)

Vo štvrtok sa na návšteve Walesu princezná Kate priznala jednému z fanúšikov, ktorí na ňu čakali pri oficiálnej návšteve, detaily o prsteni, ktorý dostala od manžela a ktorý patril práve jeho zosnulej matke. Uviedla, že obe majú úplne rovnakú veľkosť prsta a tak William nemusel robiť žiadne úpravy predtým než jej slávny klenot s modrým zafírom venoval.

Princezná Kate si pozerá výtlačky novín, ktoré...
Princ William a princezná Kate sa zhovárali s...
+4Princ William a princezná Kate sa zhovárali s...

„Áno, je to presne ten istý prsteň. A tiež tá istá veľkosť,“ citoval Kate portál ENews!, ktorý sa odvolal na instagramové video. Princezná Kate tiež uviedla, že je pre ňu „obrovská česť môcť šperk nosiť“. Potom však bola ešte osobnejšia. Na adresu princeznej Diany uviedla, že si myslí, že by bola „úžasná stará mama“ pre všetky jej vnúčatá. „Chýba nám všetkým naozaj veľmi,“ komentovala 41-ročná princezná z Walesu, ktorá sa s Dianou nikdy osobne nestretla.

Princezná Kate Čítajte viac Princezná Kate v ružovom latexe, Meghan polonahá v róbe z igelitu: Uveriť je ľahké, táto ilúzia vyrazí dych

V piatok sa členka britskej kráľovskej rodiny spoločne so svojím manželom Williamom objavili v Aberfane – baníckom meste, v ktorom v roku 1966 došlo k obrovskému nešťastiu.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate a jej zásnubný prsteň s modrým... Foto: SITA/AP, Tolga Akmen
Britain Royals Vojvodkyňa Kate a jej zásnubný prsteň s modrým zafírom.

Pri zosuve pôdy, ktorý bol spôsobený práve mnohými chodbami a šachtami v zemi vytvorenými v rámci ťažby uhlia, bola najviac zasiahnutá miestna škola. O život v nej vtedy prišlo 116 detí a nešťastie si vyžiadalo tiež životy ďalších 38 dospelých osôb.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Diana #spojenie #princezná Kate

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....