Toľko sa dozviete o ľuďoch, keď s nimi máte sex, hovorí kráska Ratajkowski. Synovi tajiť svoj život nebudem

Patrí medzi ženy, ktoré majú veľmi otvorený a pozitívny vzťah ku svojej sexualite či napríklad k nahote vlastného tela. Aj vlastného syna neplánuje "chrániť" tým, čo považuje za prirodzené.

02.05.2023 00:00
Emily Ratajkowski Foto: ,
Topmodelka Emily Ratajkowski pózuje fotografom na párty magazínu Vanity Fair.
debata

Modelka, moderátorka a aktivistka Emily Ratajkowski sa v nedávnom rozhovore vyznala z toho, že sex považuje za nesmierne dôležitý. „Sex je pre mňa fakt reálna vec, taký upokojujúci. Je to spôsob vyjadrenia a som rada, že ho v mojom živote mám,“ uviedla Ratajkowski v rozhovore s herečkou a modelkou Juliou Fox v rámci podcastovej relácie.

Eric Andre a modelka Emily Ratajkowski Čítajte viac Nahú ju už videl celý svet, ale tentoraz.... zaľúbená Ratajkowski vyzliekla aj milenca! Toto je záber, ktorý miluje internet

„Dozviete sa o ľuďoch toľko, keď s nimi máte sex, je to až bláznivé. To som si uvedomila pri chodení a randení,“ dodala tiež brunetka, ktorá je mamou syna Sylvestra, no aktuálne už v rozvodom konaní s bývalým manželom Sebastianom Bearom McLardom.

Topmodelka Emily Ratajkowski na prehliadke...
Modelka a spisovateľka Emily Ratajkowski...
+13Modelka a knižná autorka Emily Ratajkowski pred...

V relácii tiež priznala, že svoj pozitívny vzťah k sexualite a sexu chce odovzdať aj vlastnej ratolesti. Určite ho vraj neplánuje pred synom tajiť.

„Nechcem, aby prežil tú vec, keď budú všetci okolo neho našľapovať potichu a on si potom šokujúco v jednom momente povie, bože, moja mama mala rada sex, moja mama sa fotila nahá. Veď to je normálna súčasť života. A verím v otvorenú komunikáciu s vlastným dieťaťom,“ doplnila ešte Emily Ratajkowski.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #výchova #sexualita #syn #Emily Ratajkowski

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...