Kráľovská nevesta ako obrázok! Princezná sa vydávala v šatách návrhára, ktorý oblieka hviezdy na Oscary

32-ročná luxemburská princezná Alexandra povedala cez víkend druhý raz "áno" francúzskemu snúbencovi Nicolasovi Bagorymu.

04.05.2023 00:00
alexandra Foto:
Luxemburská princezná Alexandra sa vydávala, za manžela si zobrala Francúza Nicolasa Bagoryho v kostole v dedinke Bormes-les-Mimosas.
debata

Po civilnom sobáši na luxemburskej radnici, ktorý sa konal pred takmer dvoma týždňami, si zaľúbenci vystrojili krásnu svadbu na juhu Francúzska.

zväčšiť Luxemburská princezná Alexandra sa vydávala. Foto: Profimedia
Luxemburská princezná Alexandra Luxemburská princezná Alexandra sa vydávala.

Na Instagrame sa už o zábery ich svadby snov podelili s fanúšikmi. Svadba sa konala v dedinke Bormes-les-Mimosas 29. apríla. Novomanželia zdieľali niekoľko záberov zo sobáša v kostole, na ktorých vidieť rozžiarenú nevestu a ženícha pred oltárom, ako aj hostí v slávnostnom oblečení. Potom pridali zopár fotografií, na ktorých pózujú už len čerství mladomanželia na romantických schodoch.

Princezná Alexandra mala na sebe krémovo biele saténové šaty od Elieho Saaba. Svadobná róba zaujala aj hravými volánikmi a dlhou vlečkou. Vzhľad kráľovskej nevesty dotváral tylový závoj zdobený drobnými kvietkami, trblietavá čelenka, ktorá bola darom od jej mamy a takisto perlové náušnice.

Róby Elieho Saaba predvádzajú na červených kobercoch hviezdy ako Angelina Jolie, Milla Jovovich, Taylor Swift, Jennifer Lopez, Mila Kunis a mnohé ďalšie. Často po jeho modeloch siahajú aj počas oscarového večera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Alexandra

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...