Odhalila tajomstvo? Moderátorka sa opýtala princeznej Kate otázku, ktorá zaujíma celý svet... a odpoveď?

Na blížiacej sa korunovácii bude ako vzor a ikona módy určite jedným z magnetov pre oči verejnosti. Nedávno princezná Kate naznačila, čo môžu jej priaznivci čakať.

05.05.2023 00:00
Britain Concert Blast Foto: ,
Princezná Kate na archívnom zábere.
debata

Manželka princa Williama sa pred časom vraj zdôverila známej britskej moderátorke a zabávačke Alison Hammondovej, čo by mohli od nej očakávať jej priaznivci v prípade garderóby na veľký deň jej svokra – korunovačnú sobotu Karola III.

Monacké knieža Albert II. a jeho manželka, princezná Charlene Čítajte viac Princezná Kate, Charlene z Monaka či Čaputová: Na korunovácii Karola III. nebudú chýbať. Nad jedným menom však váhali do poslednej chvíle...

Hammond sa mala s mamou troch detí stretnúť počas nedávnej návštevy Birminghamu, pričom sa opýtala, čo si mama troch detí na korunováciu oblečie. „Mám pocit, že si dáte na seba modrú farbu, povedala som jej,“ uviedla moderátorka v rannej šou This Morning televízie ITV. „Áno, bude tam určite nádych modrej,“ odvetila jej vraj členka britskej kráľovskej rodiny.

zväčšiť Princezná Kate sa na veľkonočnej bohoslužbe... Foto: Profimedia
Princezná Kate Princezná Kate sa na veľkonočnej bohoslužbe objavila s odvážnym detailom na jej rukách - výrazným lakom na nechtoch.

Podľa portálu JustJared.com princezná Kate, predtým vojvodkyňa z Cambridge vždy uprednostňovala modrú farbu na mnohých podujatiach po tom, čo sa pripojila ku kráľovskej rodine v roku 2011.

Princezná Kate z Walesu a princ William z...
Princezná Kate z Walesu pózovala, fotila sa a...
+12Princ William a princezná Kate z Walesu...

Odtiene modrej sa síce od seba navzájom líšia, no zdá sa, že ich často spája to, že ladia s jej zásnubným prsteňom – klenotom, ktorý zdobí 12-karátový oválny cejlónsky modrý zafír, ktorý kedysi patril matke princa Williama, princeznej Diane.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac Kedysi sa musela skrývať, dnes ju Briti milujú. Kráľovná Camilla si získala ich srdcia, tušili ste o nej aj toto?

Aj na jej adresu sa nedávno členka kráľovskej rodiny vyjadrila verejne, čo bolo pre mnohých prekvapením. Princezná Kate totiž o iných členoch rodiny, okrem tej vlastnej, hovorí len sporadicky. Čo povedala o zosnulej mame svojho manžela, ktorú nikdy nestretla, čítajte tu.

Kate a William spolu nosili modrú pri niekoľkých príležitostiach a ich deti tiež. Stala sa farbou ich rodiny. Aj na nedávnej veľkonočnej bohoslužbe sa 41-ročná Kate objavila v intenzívnom kráľovskom modrom odtieni.

Video

VIDEO: S royalistom Jakubom Abrahámom sme hovorili o detailoch aktu korunovácie kráľa Karola III., o tom, čo môže monarchia naučiť Slovákov a prečo ich tak fascinuje. Zhovárali sme sa ale tiež o tom, či Karola III. v deň korunovácie zatieni niektorý z členov kráľovskej rodiny a aký signál vysiela neprítomnosť Meghan Markleovej na celom procese. Viac už v rozhovore a videu vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #korunovácia #Modra #farba #princezná Kate #korunovácia Karola III.

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....