Nečakali sme, že budeme obedovať s misskou, vypočula si poznámky pri pracovných stretnutiach. Ako Leona Novoberdaliu schladila kolegov?

Titul kráľovnej krásy môže niekedy pomôcť, ale v profesionálnej kariére má aj svoje negatíva. Uvedomila si ich aj víťazka Miss Slovensko Leona Novoberdaliu.

05.05.2023 00:00
Leona Novoberdaliu Foto:
Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu.
debata

Víťazka titulu s rokom 2020 už pred prihlásením sa do súťaže pracovala vo verejnej správe, študovala na dvoch vysokých školách a v rámci svojej profesie sa predjavila ako ostrieľaná a razantná profesionálka. „V niekoľkých debatách a na niekoľkých stretnutiach som ja bola tá, čo mala navrch. A to boli ľudia, ktorí boli aj kariérne ďalej, možno mali v tom odbore o niekoľko rokov viac skúseností. Ale ja som vedela, že o danej problematike mám toho naštudovaného viac,“ vysvetlila Leona Novoberdaliu počas nedávnej návštevy relácie Ide o nás v redakcii Pravdy.

Video

VIDEO: S Leonou Novoberdaliu a Michaelom Kováčikom z Miss Slovensko o budúcnosti súťažiach krásy, ich relevancii, o objektivizácii žien či o tom, čo podobné projekty ešte dnes môžu mladým dievčatám priniesť.

„Faktová situácia. To sme nečakali, že tu budeme dnes obedovať s misskou, povedali mi raz pri stretnutí a ja som na to odvetila: Tak snáď s kolegyňou… Všetci zostali ticho a už sme sa k tomu nikdy nevrátili, už ma tak nik neoslovil,“ opísala jednu zo skúseností plavovláska, ktorá žije a pracuje momentálne v Londýne.

Hoci si Leona v minulosti vypočula viacero príkrych či jemne zosmiešňujúcich poznámok na svoju adresu, rozhádzať sa už nenechala. Naučila som sa tie veci odbíjať a ľudí zakotviť naspäť do diskusie, aby bola opäť odborná a aby sa neodbiehalo. Ja som vždy vedela, čo v danej debate robím a tak to viem aj doteraz," uviedla Novoberdaliu, ktorá napríklad vďaka svojim skúsenostiam, ale zároveň aj popularite s titulom Miss rozbehla projekt na zbierku pre fotovoltaické panely pre jednu bratislavskú škôlku.

Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu a riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik. Čítajte viac Ženy sa musia naučiť za seba postaviť, hovorí víťazka Miss Leona Novoberdaliu. Súťaž v tom tiež môže pomôcť

V relácii Ide o nás sme sa s víťazkou súťaže krásy a riaditeľom súťaže Miss Slovensko Michaelom Kováčikom zhovárali aj o tom, čo stále môže súťaž ponuknúť mladým ženám. Hovorili sme o zmenách, ktorými projekt prešiel, ale aj o tom, akým spôsobom sa môžu jednotlivé účastníčky prejaviť a realizovať ďalej. Viac si pozrite v našom videu vyššie..

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #Miss Slovensko #poznámky #Ide o nás #Leona Novoberdaliu

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...