Oslnivá princezná Kate v londýnskom metre a o pár minút? Prichytení s Williamom a krígľami piva...

Priblížiť sa bežným Britom - to je zjavne dlhoročná agenda kráľovskej rodiny. A podporili ju aj dvaja z jej najobľúbenejších členov.

05.05.2023 09:13
Princ William a princezná Kate z Walesu Foto: ,
Princ William a princezná Kate z Walesu navštívili Dog & Duck pub v Londýne pred blížiacou sa korunováciou kráľa Karola III.
debata (3)

Dva dni pred korunováciou kráľa Karola III., ktorá sa koná v sobotu 6. mája, sa do centra pozornosti britskej verejnosti opäť dostali manželia – princ a princezná z Walesu. Následník trónu princ William a jeho pôvabná polovička vo štvrtok popoludní vyrazili do ulíc Londýna a nie hocijako.

Britain Concert Blast Čítajte viac Odhalila tajomstvo? Moderátorka sa opýtala princeznej Kate otázku, ktorá zaujíma celý svet... a odpoveď?

Dvojica sa najprv odviezla londýnskym metrom (samozrejme, v sprievode ochranky), aby otestovala novú linku nazvanú „Elizabeth Line“. Tá vznikla ešte za života kráľovnej Alžbety II. a nazvali ju práve na jej počesť. Teraz sa usmiati manželia usadili na dvojicu sedadiel v jednom z vozňov metra a namierili si to do štvrte Soho.

Princezná Kate z Walesu a princ William z...
Princezná Kate z Walesu pózovala, fotila sa a...
+12Princ William a princezná Kate z Walesu...

Momentky z londýnskeho metra naznačujú, že ani Kate, ani jej manžel William sa nevyhli krátkym konverzáciám s ďalšími cestujúcimi. Okrem toho sa stretli aj so zástupcami zamestnancov londýnskeho metra, aby sa s nimi pozhovárali o tom, ako sa pripravujú na sobotňajšiu korunováciu. Tá nepochybne vyvolá nápor na verejnú dopravu a záľahu cestujúcich, domácich či turistov.

zväčšiť Princ William a princezná Kate z Walesu... Foto: SITA/AP, Jordan Pettitt
Princ William a princezná Kate z Walesu Princ William a princezná Kate z Walesu cestovali v o štvrtok 4. mája londýnskom metrom - konkrétne linkou Elizabeth Line. Dopravili sa tak do jedného z londýnskych pubov.

Následne si to potom princezná Kate a princ William namierili do pubu Dog & Duck (Pes a Kačka). Dôvod bol opäť spojený s korunováciou. V bare totiž čapujú pivo, ktoré namiešali špeciálne na počesť kráľa Karola III. pri príležitosti veľkého dňa D, ktorý čaká britskú monarchiu. A jeho syn s nevestou boli medzi prvými, ktorí alkoholický mok ochutnali.

kate Čítajte viac Internet vo vytržení! Toto je diskrétna taktika princeznej Kate pre dokonalé pózovanie. 'Tajné' video je virálnym

William si pivo sám načapoval a potom obslúžil aj pôvabnú manželku. Dvojica sa následne usadila na lavičkách pubu a ochutnala poriadne vychladený a celkom zdatný krígeľ piva.

Video

VIDEO: S royalistom Jakubom Abrahámom sme hovorili o detailoch aktu korunovácie kráľa Karola III., o tom, čo môže monarchia naučiť Slovákov a prečo ich tak fascinuje. Zhovárali sme sa ale tiež o tom, či Karola III. v deň korunovácie zatieni niektorý z členov kráľovskej rodiny a aký signál vysiela neprítomnosť Meghan Markleovej na celom procese. Viac už v rozhovore a videu vyššie.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #pivo #korunovácia #metro #princezná Kate #korunovácia Karola III.

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...